Blive i folkekirken?

Selv om praktiserende homofile lever i strid med Biblens ord, så har denne seksuelle minoritet i mange år lobbyet for, at politikerne skal tvinge folkekirken til at ægtevie dem.

Med en indisk født kirkeminister og den rødeste regering i mange år, får de homofile snart deres vilje. Dog er mindst en tredjedel af sognepræsterne imod, og det samme gælder et markant flertal af biskopperne.

Socialisterne vil også tvinge trossamfund udenfor folkekirken til at øve vold mod deres tro og vie homofile. Mit indtryk er ikke, at rabbinere og imamer har stået i kø for hylde de nye tider.

Loven, er jeg bange for, vil blive vedtaget af et markant flertal i folketinget, så der er ikke udsigt til at den bliver rullet tilbage efter et nyt “valg”.

I Rusland går udviklingen derimod den anden vej. Her har den historiske by Sct. Petersborg vedtaget et forbud mod homofil propaganda, og den russiske kirkes overhovedet har anbefalet, at loven udstrækkes til hele Rusland:

Jeg kan ærlig talt ikke se andet end provokation og hån mod det naturlige ægteskab som årsagen til de homofiles krav. De har i mange år kunnet indgå såkaldt “registreret partnerskab”, men det har kun en 3-4% af dem ønsket. Mange homofile kommer tillige med rasende, obskøne udfald mod kristne som f.eks. Rick Santorum i USA. Og hvis de var kristne, hvorfor vil de så leve i strid med Biblens ord?

Jeg har endnu ikke besluttet, om jeg fortsat vil stå i folkekirken efter den homofile nyordning træder i kraft. Det er jo et meget stort skridt at melde sig ud. Men kan man med ren samvittighed støtte en kirke, der så blatant handler mod Gud og naturen?

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i homofili og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s