Terrorsigtet journaliststuderende

Kim Møller har i går opdateret et tidligere indlæg på sin blog om de tre venstreradiale bag den korte film om Søllerdøgadesagen, som jeg tidligere har omtalt. Jeg har endnu ikke set filmen, så den kan jeg ikke rigtigt kommentere på.  Derimod kan jeg fortælle noget andet og ganske ubehageligt. Kim Møller skriver bla.:

Andreas Rasmussen blev anholdt af PET den 28. februar 2010, da han som Redox-mand overvågede nationalsocialisternes hovedkvarter i Greve. I baggagerummet på bilen han anvendte, fandt PET blandt andet knojern og jernstænger. I hans bil der stod parkeret nær Kafa-X, AFA’s tilholdssted på Nørrebro, fandt man yderligere knojern og et jernrør med pigge.

Jeg blev noget forskrækket, da jeg så den velbevæbnede Andreas Rasmussen navn. I april 2011 fik jeg nemlig en henvendelse fra Pressenævnet om, at en journaliststuderende ved navn Andreas Rasmussen havde søgt om aktindsigt i en klagesag, jeg i 2009 havde ført og vundet mod en avis, der som det hidtil eneste medie havde kolporteret Redox’ sjofelheder om min person.

Af Pressenævnets mail fremgik det, at Andreas Rasmussen havde søgt om aktindsigt i yderligere to andre sager. Jeg har gennem årene haft adskillige sager i Pressenævnet og aldrig oplevet, at nogen havde søgt om aktindsigt i dem. Jeg slog derfor de to andre sager op for at se, om de også var nogle af mine. Det var de ikke. Den eneste fællesnævner var, at der var tale om sager som pressen havde tabt, fordi de havde brugt Redox som kilde.

Jeg snusede lidt rundt i Pressenævnets offentliggjorte afgørelse og kunne se, at pressen også havde fået kendelser med sig, selv om de havde brugt Redox. Men sådanne sager ønskede den nysgerrige journaliststuderende underligt nok ikke indsigt i.

Da Redox begik deres såkaldte ORG-rapport, så jeg for første gang de røde bruge mit fulde dåbsnavn (Niels Martin Kasler). Dette navn bruger jeg aldrig, hverken privat og normalt heller ikke offentligt, men sådan underskrev mig faktisk til Pressenævnet i den sag, som Andreas Rasmussen gerne ville kigge med i.

Det kommer selvfølgelig derfor ikke på nogen måde bag på mig, at han er medlem af Redox. Men jeg syntes det er ret uhyggeligt at tænke på, hvis en politisk psykopat render rundt med knojern og pigbesatte køller med min privatadresse i baglommen.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Den røde terror. Bogmærk permalinket.

Et svar til Terrorsigtet journaliststuderende

  1. Martin Kasler siger:

    Jeg vil lige tilføje, at jeg bestemt mener mener, at Kim Møller i sin oprindelige artikel om Andreas Rasmusswn fra Redox skrev, at denne var sigtet efter terrlovens paragraffer. Det elment er så efterfølgende faldet ud til fordel mere deltajerede oplysninger om Andreas Rasmussens voldsomme bevæbning ved sin anholdese i februar 2010.

    Ud fra disse oplysninger har jeg kunne konstarere, at Andreas Rasmussen er identisk med den hovedmand i tæskeholdet Antifascistisk Aktion, som politiet har sigtet for dataindrud, grov vold og støtte til en terrororganisation (hvilken?) Den journaliststuderende Andreas Rasmussen er altså terrorsigtet, som jeg skrev i hosstående indlægs overskrift.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s