Følg dagen i morgen (Arosia Nyt)

Gennem den sidste uge har MSM gjort sit for at ophidse gemytterne i den uformelle ‘rød-grønne alliance’ mellem marxistiske og muslimske gadebander, der tilsyneladende har tænkt sig at smadre Århus i morgen lørdag.

Her har en række europæiske defence-grupper som bekendt sat hinanden i fredelig stævne, for at protestere mod islamiseringen af Europa (sharia-zoner, “æres”-drab o.s.v.) Ifølge det norske nyhedsmedier ABC Nyheter regner PET med op mod 700 deltagere i den pro-europæiske manifestation – og det er jo unægteligt lidt flere end de 50-60 stykker, som anti-EDL “eksperter” håbefuldt spåede for bare fire uger siden.

Fra MSM skal man desværre nok ikke regne med en fair og afbalanceret dækning af morgendagens forløb. Et flaskekast fra en enkelt EDL’er vil blive udråbt til et terrorangreb mod Danmark, mens en regn af autonome brosten mod danske betjente vil blive beskrevet som “lidt uro” eller lignende.

Det er i hvert fald sådan nogenlunde mit gæt. Lad mig derfor i stedet anbefale, at du følger dagens begivender på event-bloggen ARIOSA NYT, der er sat op af den efterhånden legendariske redaktør af Uriasposten, historiker og forfatter Kim Møller fra Århus.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Counter Jihad. Bogmærk permalinket.

Et svar til Følg dagen i morgen (Arosia Nyt)

  1. falkeøje siger:

    Lad det blive en forsmag på den borgerkrig, der skal
    befrie os for de muslimske plageånder!!!

    falkeøje

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s