Elimineringen af hvide i USA og af kristendom i Danmark

I 2008 stemte 42% af hvide amerikanere på Barack Hussein Obama, der efter massedemokratiets spilleregler derfor kunne indsættes i embedet som præsident for verdens stærkeste atommagt, USA.

Siden da er tallet faldet en anelse, nemlig til 39%. Men for dem, der ønsker USA elimineret som dét, landet en gang var, er der håb forude. Det forholder sig nemlig sådan, at på grund af den demografiske udskiftning af den amerikanske befolkning, behøver magthaverne færre og færre hvide stemmer for at beholde kontrollen.

Herhjemme har den aiatiskfødte borgmester i København, Anna Mee Allerslev, stillet sig i spidsen for et initiativ, der fuldstændigt skal afkristne den danske hovedstads skoler til fordel for “trygheden, mangfoldigheden og væksten”.

Jeg ved ikke hvordan andre har det med sådanne udfald mod et gammelt kristent land som Danmark. Men jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad teologen Søren Krarup en gang kom for skade at skrive om 1800-tallets selvkronede fyrste af åndslivet i København, Georg Brandes:

På grund af sit jødiske blod var han uden pietet for, og samhørighed med, landets fortid.

Spørgsmålet er dog, om indvandrere som Brandes og Allerslev agerer som de gør fordi de som resten af Vestens moderne overklasse dybest set kun identificerer sig med sig selv.

***

(Illustration: Kristus smides i graven, så væksten får plads. Sovjettisk tidsskrift 1929.)

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i totalitarisme. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s