“Fredsforsker” anholdt for spionage (NWO)

En såkaldt fredsforsker fra Københavns Universitet er blevet tiltalt for spionage. Det drejer sig om finnen Timo Kivimäki, der bag kulisserne trækker i trådene når NWO skal implementeres i den tredje verden.

For dem, der skulle være i tvivl, så dækker udtrykket New World Order over den neokonservative amerikanisering (kapitalisme, pacifisme, demokratisme, ateisme etc.) af kloden, som George H.W. Bush proklamerede i 1991. En af de få nationer, der sammen med Kina alt andet lige har kræfter til at modsætte NWO, er Rusland. Og den fine, finske professor skal netop have været i Ruslands sold:

Timo Kivimäki er anklaget for at have leveret sikkerhedspolitiske vurderinger og informationer, som har været interessante for den russiske efterretningstjeneste. Derudover skulle han have givet navne og informationer om personer i Danmark, som russerne kunne være interesserede i at rekruttere som agenter.

Timo Kivimäki nægter sig skyldig og forsvarer sig efter samme noder, som journalisten Jørgen Dragsdahl orkesterer sit forsvar efter:

Russerne, jeg mødtes med, var efter min opfattelse almindelige diplomater fra ambassaden, og jeg har derfor ikke hjulpet efterretningsagenter. Ingen af dem er efterfølgende blevet udvist af Danmark som persona non grata, og det var de vel blevet, hvis PET vidste, at de var spioner.

Kivimäkis og Dragsdahls agentvirksomhed kan dog ikke uden videre sammenlignes, skulle jeg mene. Dragsdahl arbejdede for et marxistisk regime, der som bekendt kuppede sig til magten. Efter befrielsen i 1990 er Rusland stadig i en proces med at genfinde sig selv som russisk hjemstavn og kristen nation, og fortjener i grunden al den støtte, landet kan få mod NWO’s Gleichschaltung.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Rusland, totalitarisme. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s