Overklasseterrorister (Breivik, Danmark og Karpantschof)

Europols statistik viser, at der de seneste fem år har været 189 tilfælde af eller forsøg på terror fra venstreekstremisters side, mens højreekstremister kun har stået bag seks tilfælde …. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Rene Karpantschof.
Venstrefløjsorganet Information 5/8 2011

I Norge drøner retssagen mod 32-årige Anders Behring Breivik derudaf for åbne vinduer og fulde gardiner. Fra dagens retsmøde fortæller Ekstra Bladet:

I retsmødet fortæller han også, hvad der er blandt årsagerne til, at han blev radikaliseret. Heriblandt farvede medier, kulturmarxistisk indoktrinering i skolerne og en børnesangs-forfatter, der hjernevasker børn.

Han siger, at han husker, at Fremskrittspartiet op til Stortingsvalget i 2009 havde en tilslutning på 30 procent om foråret, og da begyndte han at tvivle på, om han skulle gennemføre et stort og dødeligt angreb, hvis der kom et kulturkonservativt parti med i regeringen.

– Jeg tænkte: Måske tager jeg fejl, måske fungerer demokratiet. Måske torpederer medierne ikke FrP denne gang, forklarer han og fortsætter:

– Hvis der kommer et regeringsskifte, og at Norge, som et resultat af det, lægger sig på dansk niveau for kulturpolitikken og indvandring, ville jeg ikke udføre nogen aktion i det hele taget, forklarer Breivik i retten.

Af Politikens dækning fremgår det, at Breivik uddybende forklarede, at han i 2009 så kunne iagttage hvordan de norske medier “ikke dækkede indvandreruroligheder i Frankrig og Sverige op til valget”.

Breiviks opfattelse af danske forhold, eller i hvert fald af dansk presse, grænser for mig at se nærmest til det naive. Vi har så sent som i dag et dugfriskt eksempel på den kulturmarxistiske indoktrinering, MSM også herhjemme udbreder.

I dag har myndighederne omsider besluttet sig for at tiltale fem overklasseunge fra en anarkistisk terrorcelle for, ja, terror. Da de forrige år blev snuppet på fersk gerning, var René Karpantschof straks på pletten med en søforklaring. Daværende skatteminister Peter Christensen (V) spiddede ham efterfølgende ganske præcist:

Karpantschofs retorik er simpelthen forkastelig. Bag den pæne tone siger han den ene uhyrlighed efter den anden.
Om forsøget på afbrænding af Politiskolen var han igen meget smart i sit ordvalg. »Sådanne operationer er stadig legitime blandt mange af de radikale unge. Men det er ikke det samme, som at der i miljøet er enighed om, at det er taktisk smart,« sagde Karpantschof. Bemærk udtrykket »taktisk smart«. Det er ikke selve afbrændingen, der er et problem, men »taktikken« og »smartheden«.

I forbindelse med dagens terroranklage mod Karpantschofs politiske fæller, har MSM alligevel promte valgt at give ham fri spalteplads til, hvad jeg mener bør opfattes som trusler mod samfundsorden:

Hvis de bliver dømt for en overtrædelse af terrorlovgivningen, så risikerer man, at nogle mener, at staten bruger overdrevne og urimelige metoder over for politiske aktivister. Og det kan føre til en ond spiral..

De er blevet meget vrede og forurettede over politiets handlinger under klimatopmødet. Og politiets adfærd under topmødet var netop en konsekvens af den juridiske optrapning mod demonstrationer og uro…

Som dansk lov er skruet sammen i dag, så kan René Karpantschof og lignende “eksperter” ikke retsforfølges for sådanne forblommede voldsopfordringer til deres voldsberedte bagland.

Kulturmarxisme er altså ikke kun lovlig, strategisk undertrykkelse af væsentlig samfundsinformation, som Breivik oplevede det i Norge, men strækker sig også helt ud til MSM’s lovlige medvirken til militant venstrefløjspropaganda herhjemme.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Kulturmarxisme, René Elley Karpantschof. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s