Allways Right (Front National)

 I Frankrig har man just overstået første valgrunde af sit præsidentvalg. En socialist vandt med 28,6 procent af stemmerne, tæt fulgt af en liberalist, der fik 27,1 procent. Begge er store tilhængere af EU, og formodentligt også af Unionens uofficielle halevedhæng, Eurabia.

For mig var det til gengæld en stor overraskelse, at den kun 42-årige Marine Le Pen med 18,0 procent af stemmerne kom ind på en flot tredjeplads. Hun er kandidat for fransk-patrioterne i Front National og naturligvis datter af den navnkundige Jean-Marie Le Pen.

Marine Le Pen er imod globalisering og islamisering, vil have Frankrig ud af eurozonen og har som den første lanceret idéen om økonomisk patriotisme. Hendes flotte valgresultat er det bedste nogensinde for Front National.

There will be no Eurabia. Jihad in Europe is doomed. There will be no continent-wide war, although each country would be glad for an excuse to participate in continent-wide repression. When their welfare is sufficiently threatened, Europeans will return to form as heartless killers and ethnic cleansers.
Ralph Peters, amerikansk militæranalytiker

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Eurabia. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s