Redskins amok (debat-terror i København)

I går aftes var der debatmøde i Korsgadehallen på Nørrebro om “tonen i indvandrerdebatten”. Flere mødedeltagere blev efterfølgende overfaldet af skinheads fra den yderste venstrefløj. Ekstra Bladet fortæller:

Fem-seks mænd, identificeret som medlemmer af det højrenationale Danish Defence League, blev omringet på vej ud af Korsgadehallen af mellem 50 og 70 venstreorienterede, hvorefter det kom til slagsmål.

“Slagsmål” er, som de fleste vel efterhånden er klar over, pressens vanlige omskrivning når højreorienterede overfaldes af venstreorienterede. Udtrykket kan også dække over, at de røde, trods deres taktik med kun at angribe i massivt overtal, ofte ikke klarer sig særligt godt i åben kamp.

Det kunne man netop i går aftes se dokumenteret i et dansk kriminalprogram om EDL’s møde i Århus. Og en video fra Grækenland dokumenterer, hvordan en enkelt nationalist i flere minutter holder omkring 30 redskins stangen, indtil de giver op og stikker af:

***

Dette indlæg blev udgivet i Den røde terror. Bogmærk permalinket.

7 svar til Redskins amok (debat-terror i København)

 1. Philipkbh siger:

  Red- black og White-skins!
  Før det første tak for en god blog! – det er jo fantastisk, at der er et sted, hvor der reelt reflekteres istedet for at der perspektiveres.

  For det andet vil jeg da lige på egne og drengenes vegne give en kommentar til gårdsdagens soledariske hyggeaften på Nørrebro.

  Ryger om at et angreb på Morten Messesmith var nært foreståendet hvis han mødte op til debatmødet, kom os for øre. Hvilket vi selvfølgelig ikke kunne lade ske for åben skærm. Så vi besluttede at tage der ind for, at se om det nu også kunne være rigtigt. Perler og kommunister vældede rundt til stor underholdning- mistroen bredte sig og socialistisk småsludderen fyldte lokalet.

  Efter 2 timers debat med Morten M. som i øvrigt gjorde det godt og fik alle spørgsmål sad en misfornøjet Johanne og Manu med et udtyk af nederlag som alle viste var berettiget. Det var nemlig deres vælgere som netop var færdige med at slynge om sig med tomme fraser om tone og humanisme der nu samlede sig, maskerede sig og gjorde klar til soledarisk kamp for tolerance. Folk skyndte sig væk fra lokalet- da det stod klart at debatmødet ville tage den mere socialistiske og direkte drejning. Vi rejste os betragtede de nu 70 tolerente islamister og vurderede de nok bare ville stryge perleplader til 4 hvide kristne mænd og gik op til dem.

  Da vi nåede derop stod de apatisk og gloede i mistro indtil overmuftien fra blågaardsgadebanden råbte os an. Herefter gik det over i håndgemæng og fællessang- vi fornemmede det var til vores ære og nød showet. Efter et 3-5 minutter lukkede politiet amatørteateret og eskorterede os væk for fuld musik. Et godt og demokratisk møde var blevet afholdt i Johannes ånd og i overensstemmelse med hendes forståelse af den demokratiske process. Alle 4 har det godt også selvom Allah’s tøsser og Johannes tosser brugte knive, flasker og kanonslag. Så alt i alt blev en retorisk sejr til “Whiteskins” sikret.;)

  • Martin Kasler siger:

   Man kan kun have den største respekt for jeres mod og offervilje, dét må jeg sige.

   På Uriasposten har jeg læst, at Ekstra Bladet lod en anonym kilde svine jer til som “højreekstremister”, fordi I “kun” klappede af Messeschimdt. Så I noget til René Karpantschof eller den voldsdømte Rune Eltard-Sørensen? Jeg kunne nemlig godt forestille mig, at EBs kilde var en af de stympere dér.

  • Morten B. siger:

   Det er mennesker som jer, der viser, at selvom den røde meningsterror eskalerer, så kan den ikke få bugt med den frie mening. Det er uhyre vigtigt, at nogen hele tiden tør stille sig op imod den, for når ingen længere tør gøre det, har den vundet.

   Det forbandede er, at de nationale hele tiden selv er nødt til at hævde deres ytringsfrihed, for der er ingen, der gør det for dem. Jeg havde håbet på, at de seneste 3 overfald på ytringsfriheden indenfor de sidste par måneder kunne fremkalde en officiel tilkendegivelse fra politikernes side, men der er dødstille. Kun Anna Mee Allerslev (R) har udtalt sig om ovennævnte episode. Hun kaldte venstreekstremisternes overfald på nationalsindede menneskers ytrings- og forsamlingsfrihed for “civil lydighedsnægtelse”.

   Jeg takker dig og dine kammerater for det, I gjorde for os allesammen.

   Med venlig hilsen
   Morten

 2. Philipkbh siger:

  Hej MK! Tak for støtten. Vi har alle bittert lært, at blive kaldt højreekstremist er udtryk for en puritansk refeks fortaget bevist og med accept fra redaktionerne i en eligitære medievirkelighed, hvilket oversat til ret dansk betyder hædersmand. Desværre. Så det griner vi af af når kakkelbordet understøtter en kold eller tre. Angående kumpanerne – så kan jeg desværre kun kræfte med at, jeg vist nok så Rune ES. 100% så Pelle og Bomberman, som i øvrigt gjorde os selvskab, hold fast, hele vejen udenfor Nørrebro.

 3. Philipkbh siger:

  Selv Tak M. Du har fuldstændigt ret i at den internationale socialismes nonverbale ekspressions form er stadig stigende her i lokalområdet. De tolererer som sædvanligt ingenting og sissyslapper lidt til højre og lidt længere til højre. Intet nyt der.Og Ja bestemt! Er det vigtigt at vise at den åhh så urørlige utrings/forsamlings frihed er trued omend, det så er af ikke reflekterende kegler i rød eller grøn uniform. Undlader at kommentere på lille Mee hun har vist talt mere end rigeligt for sig.

 4. Hans Und siger:

  Også en stor tak til DDl for at vise flaget herfra.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s