Had i Himmerland

Kilderne giver det traditionelle billede af cimbrerne som germanske barbarer: Vilde i kamp, men udisciplinerede. De oplyser imidlertid også, at de kom nordfra, at mændene var høje, rødhårede og blåøjede, og at børnene var helt lyshårede.
videnskab.dk

I skrivende stund forsøger TV2 Nord at oppiske til had mod lokalavisen Vesthimmerlands Folkeblad (oplag 9600), fordi ejer og redaktør Preben Eskildsen afviser at skrive om et Bibel-stridigt “vielsesritual” til homofile, som kulturmarxister i folkekirken har strikket sammen for at tækkes statsmagten.

Sagen burde i virkeligheden handle om, at biskoppen for Aalborg Stift, Henning Toft Bro, har forsøgt at presse nordjyske lokalmedier til at agitere for det unaturlige ritual, som han af uvisse grunde selv varmt støtter. Men i tæt samarbejde med bl.a. Socialistisk Folkeparti lægger TV2 Nord altså i stedet privatmanden Preben Eskildsen for had.

Preben Eskildsen havde nemlig mod til bl.a. at skrive til den magtfulde biskop:

I kan skrive hvad pokker i vil angående homovielser, men der er forkert og vi vil ikke bruge spalteplads på det… Så send kirkeministeren tilbage til der hvor han kommer fra [d.v.s. Indien]

Besøg Vesthimmerlands Folkeblad.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i homofili, Kulturmarxisme. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s