Danske mødre siger nej til socialisme

A mother’s love for her child is like nothing else in the world. It knows no law, no pity, it dares all things and crushes down remorselessly all that stands in its path.
Agathe Christie

Det er en kendt, og i øvrigt lidt mærkværdig, sag, at folk ofte stemmer anderledes med fødderne end deres ideologi faktisk tilsiger. “Multikultur!”, råber den kreative klasse og samler sig i rent hvide enklaver. “Børnene i folkeskolen!”, råber eksperterne og sætter deres egne poder i privaten. “Åbne grænser!”, råber autonome og forskanser sig i BZ-fæstninger. O.s.v., o.s.v.

Nu er det venstreorienterede dagblad Information så begyndt at hetze danske mødre, fordi de åbent og ærligt vedgår, at når det gælder deres børns tarv, så gider de ikke hykle socialisme:

Hvor mødregrupperne udsprang af en socialistisk tanke om et fællesskab på tværs af forskelligheder, har mødrene ifølge Susanne Hede ændret holdning til, hvem mødregruppefællesskabet skal rumme.

Den samme erfaring har man gjort i en række kommuner, hvor sundhedsplejen har spurgt mødrene om, hvilke hensyn de mener, sundhedsplejerskerne bør tage, når de sammensætter de private mødregrupper. På Nørrebro var det mest udbredte svar, at sundhedsplejerskerne skal sammensætte mødregrupperne efter samme socialklasse, uddannelse og familietype.

I Aarhus Kommune ønskede kvinderne, at aldersforskellen mellem babyerne i gruppen ikke måtte overstige to måneder, at aldersforskellen mellem kvinderne ikke måtte overstige 10 år, og at kvinderne blev sammensat efter fælles interesser.

Også Lisbeth Vestergaard Hansen ser, at mødregrupperne i dag har ændret karakter:

»Man har bevæget sig meget langt væk fra mødregruppernes udgangspunkt. Spørger man i mødregrupperne, er der mange, der siger, at de ikke gider være en social foanstaltning, der skal rumme svagere mødre.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Familien, Kulturmarxisme. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s