Ekspert om Enhedslisten: Rabiate

I lyset af den seneste meningsmålinger, har avisen BT fået en række eksperter til at se nærmere på Enhedslistens principprogram. Altså til at se på, hvordan samfundet ville se ud, hvis det marxistiske sammenrend fik magt som det har agt. BT skriver bl.a.:

Næsten hver syvende vælger ville i dag stemme på Enhedslisten. 13,9 pct. af de stemmeberettigede danskere er således klar til at sætte kryds ved et parti, som blandt andet vil afskaffe den private ejendomsret, nationalisere bankerne og nedlægge både politi og militær. Politiske visioner, som er forsøgt efterlevet i f.eks. Rusland, Cuba og Nordkorea.

Enhedslisten ukronede dronning, Johanne Schmidt-Nielsen, har da også tidligere indrømmet, at “målet er et kommunistisk samfund”. Men ifølge en ekspert er der ingen grund til at tro, at knap 14% af de danske vælgere nu pludselig har forvildet sig ud i marxisme:

Lektor i statskundskab ved Aarhus Universitet Rune Stub­ager vurderer, at en pæn del af de skuffede S- og SF-vælgere vender tilbage til deres partier igen, og at Enhedslistens succes ikke varer ved. Vælgerne er reelt ikke så rabiate, som Enhedslistens politik foreskriver.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Socialisme. Bogmærk permalinket.

Et svar til Ekspert om Enhedslisten: Rabiate

  1. vasili siger:

    Kommunismen har aldrig haft så stor succes i vesteuropa som nu, og deres succes vil forøges indtil et regime af guds nåde genindføres. Omvendt er det også sandt, at der ingen grund til at tro, ” at knap 14% af de danske vælgere nu pludselig har forvildet sig ud i marxisme”, for guds aller højeste skabning, er ikke en politisk skabning.
    God søndag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s