Socialdemokrat: Jo færre, jo bedre

Kulturmarxister klager som bekendt hele tiden over, at man i dag kan sige ting, der tidligere ikke kunne siges. Noget tyder på, at de har ret…

For en lille uges tid siden bragte Ekstra Bladet historien om, at somaliere nu igen “strømmer ind i Danmark“. Avisen interviewer bl.a. den socialdemokratiske justitsminister Morten Brødskov om problemet:

Justitsminister Morten Bødskov, I har sat jer for at føre en stram asylpolitik. Nu er der kommet en meget stor stigning af somaliske asylansøgere. Er det tilfredsstillende?

Nej, det er på ingen måder tilfredsstillende. Jo, færre flygtninge og asylansøgere, jo bedre. Derfor er der også fuld kraft på arbejdet på alle tænkelige fronter, så dem, der skal hjem, de kommer hjem hurtigst muligt. Det er meget klart, at har man intet grundlag for at være i Danmark, så skal man ud, og så skal man hjem.

Indtil for nærmest et øjeblik siden ville man vist aldrig have hørt en ledende socialdemokrat direkte erklære, at jo færre fremmede ind i landet, jo bedre. Hvor meget der så i praksis kommer ud af det, er et andet spørgsmål. Men med sådanne politiske signaler forstår man måske godt, hvorfor kulturmarxister piver over “tonen i debatten”.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Counter Jihad, Kulturmarxisme. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s