Hadeforbrydere stukket af

To medlemmer af shock-rock orkesteret “Pussy Riot” er nu stukket af fra Rusland. De er eftersøgt af politiet for deres deltagelse i hadeforbrydelsen mod den russiske kirke, som tre af gruppens medlemmer allerede er dømt for.

De to mistænkte hadeforbrydere “are recruiting foreign feminists to prepare new actions”, skryder man via Twitter. Efter dommen over “Pussy Riot”, er den russiske kirke blevet ramt af systematiske hævnaktioner fra militante ateister. Aktioner, man altså nu rekrutterer udlændinge til.

“Pussy Riot” støttes aktivt af Amnesty International, der har hovedsæde i London.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Kulturmarxisme. Bogmærk permalinket.

4 svar til Hadeforbrydere stukket af

 1. vasili siger:

  Hej Martin. Ved du om de 3 dømte gudsbespottere har appeleret deres dom endnu?
  Er det for meget at gætte på, at de to sidste flygtende gudsbespottere lave en single med Madonna?

  • Martin Kasler siger:

   Ja & Ja 🙂 Efter en lille uges betænkningstid, ankede de tre dømte kirkeskændere deres dom. Og ja, jeg tror det er for meget gætte på, at de to undvegne medlemmer indspiller en single med “Madonna”. Hendes moral kunne såmænd være lav nok til det, men medlemmerne af “Pussy Riot” kan jo hverken synge eller spille, så jeg tror ikke hun vil løbe risikoen for endnu et kunstnerisk flop (så meget kunst der nu er i hendes popmusik).

   Men lad os nu se hvad Amnesty International finder på… Jeg har nemlig en fornemmelse af, at de spiller en væsentlig rolle i hele denne her sag.

 2. Morten B. siger:

  Amnesty bør få styr på definitionerne. En politisk fange er ikke een, der er kommet i fængsel for vold eller hærværk, selvom disse forbrydelser måtte være begået i ideologiens højhellige navn. En politisk fange er en person, der sidder i fængsel p.g.a. sin politiske overbevisning og for at have ytret den i offentlighed.

  I Europa er det for tiden kun højreorienterede, der kan klassificeres som politiske fanger. I østrig kan det give op til 10 års fængsel at udgive en bog, og i Tyskland et par år for at synge en sang af fædrelandskærlig karakter. De anarkister o.lign., som Amnesty hele tiden giver status af politiske fanger, har alle volds- og/eller hærværksdomme bag sig. Visesangeren Frank Rennicke, som aldrig har optrådt på Amnesty’s liste over politiske fanger, sad i fængsel for at synge en sang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s