Uforbederlige Karpantschof

Dagbladet Politiken lagde i lørdags spalteplads til en kronik af den gamle Blekingegadebande-sympatisør René Elley Karpantschof, kendt som “Lille René” i BZ-tiden, hvori han forsøger at klinke skårene efter DR’s deokumentarprogram Hængt ud på forsiden om Henrik Gade Jensen-sagen.

I stedet for en beklagelse for sin grimme rolle i sagen, fortsætter Karpantschof med sine svinestreger. F.eks. skriver han:

[Henrik Gade Jensen] beskriver også to bøger af Franz Schönhuber, leder af det tyske parti Republikanerne, hvor Gade Jensen hverken finder belæg for noget »højreorienteret« eller »racistisk« – modsat f.eks. det tyske politi, der dengang talte om partiets »nærhed til den nationalsocialistiske ideologi«.

Men hvad skrev Henrik Gade Jensen faktisk? Han skrev bl.a.:

Franz Schönhuber er kendt som leder af partiet Republikanerne, tysk politiks enfant terrible, som blandt journalister betegnes som ”højreorienteret” og ”racistisk”. Jeg har læst to af Schönhubers tre bøger og finder i disse slet ikke belæg for sådanne beskyldninger. Tværtimod.

Gade Jensen siger altså intet om, hvorvidt Die Republikaner er “højreorienteret” og “racistisk” eller ej. Han udtaler sig alene om indholdet af et par af Schönhubers bøger (jeg har læst en enkelt, Le Pen – Der Rebel fra 1994, og kan give Henrik Gade Jensen ret: Den var velorienteret, men ikke specielt højreorienteret og da slet ikke racistisk – hvad det så end er.)

Men når nu Gade Jensen overhovedet ikke udtaler sig om Republikanerne, hvorfor er det så så vigtigt for Karpantschof at pukke på tysk politis mening om partiet? Selvsagt fordi Henrik Gade Jensen med Djævelens vold og magt skal have sit navn associeret med “nærhed til den nationalsocialistiske ideologi”.

Karpantsjoveren – som jeg for nyligt så ham kaldt – er dog på det rene med, at han nu er stemplet som en “uvederhæftig politisk motiveret løgner” og gør en dyd af nødvendigheden når han fornærmet erklærer, “Jeg udtaler mig ikke længere om dansk højreradikalisme”.

Afsløringen af René Karpantschof i Hængt ud på forsiden er i øvrigt ikke det eneste slag, som deltidsgymnasielæreren fra Hellerup på det seneste har modtaget. Både han og Chris Holmsted Larsen blev i sommer afvist af Social- og Integrationsministeriet til at stå for ministeriets store undersøgelse om ekstremisme i Danmark, der skal være færdig om to år.

Afvisningen af Chris Holmsted Larsen var bemærkelsesværdig, thi han forestod faktisk ministeriets forundersøgelse. Men han skulle måske ikke have sendt en fælles ansøgning med René Elley Karpantschof.

***

Se hele udsendelsen hvori Karpantschof afsløres her.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Kulturmarxisme, René Elley Karpantschof. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s