Hvorhen USA?

Hvis Mitt Romney skulle gå hen og blive valgt, så kan han meget vel blive USA’s sidste hvide præsident. Fra Politiken:

Med USA’s massive indvandring falder andelen af hvide i befolkningen med 2 procent hvert fjerde år, viser undersøgelser fra Joint Center for Political and Economic Studies.

Denne udvikling kunne til gengæld gøre USA til en mere anstændig nation. For de farvede vælgere – især negerne – er stærkt imod homofili, fosterdrab og anden synd.

Ateismens konsekvenser ser vi herhjemme, hvor marxister nu kræver lovlig incest, for den ultimative synd mod Gud og naturen er bare “en grotesk og gammeldags tilgang til sex og familieformer”. Så vidt er det kommet i Danmark.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Kulturmarxisme, Tro. Bogmærk permalinket.

2 svar til Hvorhen USA?

 1. Mads siger:

  Indvandringen er faldet dramatisk, især fra Latinamerika, på grund af den dårlige amerikanske økonomi. Uden jobs er der ikke så mange der vil prøve lykken i USA mere. Faktisk er hundredetusindvis af illegale mexicanske indvandrere UDvandret igen – Mexicos økonomi har det fint. Samtidig falder fødselsraterne hurtigere for sorte og latinoer end for hvide. Hvide er dog under 2,0 født barn pr. kvinde, så hvide som grupper er i færd med at uddø i USA, som de er det i Danmark og stort set alle andre steder i verden.

  At se sorte som et bolværk mod homoseksualitet, fosterdrab osv er naivt. De stemmer på dem de får velfærdsydelser fra, og er totalt ligeglade med hvad de ellers lægger stemmer til. Længere er den ikke. Se på afskaffelsen af DADT, indførelsen af at religiøse institutioner (skoler, hospitaler osv) SKAL betale for deres ansattes aborter uanset religiøse forbehold osv.

  • Martin Kasler siger:

   Lidt research viser, at du nok har mere ret end jeg: Kort efter Barack Hussein Obamas omfavnelse af “ægteskab” mellem homofile, røg støtten til dette familiefjendtlige og gudsbespottende tiltag op blandt de sorte fra 41 til 59 procent.

   Jeg har forstået det sådan, at de sorte kirkesamfund er overvejende reaktionære. Men ikke desto mindre synes de blindt at støtte deres racefælle i Det Hvide Hus, ligesom de mig bekendt heller aldrig fordømte William Jefferson “Bill” Clinton for hans skørlevned.

   Så ja, etik synes ikke at veje tungt, når de sorte skal stemme.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s