Voldelige parallelsamfund i værst

Også pressen blev forulempet – flere fotografer blev truet, og en enkelt fik sprøjtet tændvæske på jakken tæt på et bål. Nyhedsavisen blev forsøgt truet til at brænde sine noter.
Nyhedsavisen 15/5 ’07

Men når det gælder det autonome miljø i København, der siden rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej 69 på Nørrebro har gennemført 63 såkaldte torsdagsdemonstrationer, har Københavns Politis ledelse besluttet, at de unge skal fredes.
Jyllandsposten 10/5 ’08

Ordren lød: Opfør jer slapt og opgivende. Det fortæller en ledende politimand, som ønsker at være anonym. Han var selv til stede natten til lørdag, da autonome gik amok på Strøget i København.
Ekstra Bladet 11/5 ’09

Danmarks stigende lovløshed rammer efterhånden jævnligt også pressen. Fra dagens Jyllandsposten:

To af TV 2s journalister fik sig søndag eftermiddag en forskrækkelse, da de var taget til bebyggelsen Egedalsvænge i Kokkedal… 

Da de to journalister havde været i området i kort tid, hørte de et stort brag fra deres sendebil, som stod parkeret cirka 50 meter væk…

Det er anden gang i år, at en TV 2-journalist udsættes for ubehageligheder under udførelsen af sit arbejde. I juni blev en journalist fra stationen tæsket og klædt nøgen, fordi han blev taget i at filme i Pusher Street.

“Det kan være slemt i nogle områder af landet, bl.a. Vollsmose og Christiania, og det er oplagt blevet værre nogle steder,” siger Jacob Nybroe.

For mig at se høster dansk presse sådant set bare frugten af sit eget arbejde. Man har i årevis hetzet mod mere politi, hårdere straffe og flere fængsler, så nu mener bøllerne selvfølgelig de ejer gaden. Et synspunkt, der bakkes op indenfor kredse i dansk politi:

Man vælger at køre ind i et højspændt område. Man kan jo diskutere, om det er klogt, det vil jeg ikke gøre mig klog på. Jeg ville nok ikke have gjort det, siger vagtchef Dan Houtved ved Nordsjællands Politi.

Politiets ulyst til at drage ind i de stadigt flere voldelige parallelsamfund er forståelig. Deres indsats bakkes ikke op af magthaverne, der synes aldeles at mangle et moralsk kompas at ensrette samfundet efter.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Dagen i dag. Bogmærk permalinket.

Et svar til Voldelige parallelsamfund i værst

  1. falkeøje siger:

    Politiet opfører sig som flove hunde med halen mellem benene.

    falkeøje

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s