Money for nothing

Danmarks Radio kører i øjeblikket en heftig kampagne mod såkaldt fattigdom, som (D)DR kun måler i penge. Det samme gør verdensfrelseren “Bono”, forsanger i det irske orkester “U2”.

Ifølge en ældre historie i New York Post drejer sådanne kampagner sig ikke om mennesker i nød, men om fede løninger til godhedsindustriens ansatte:

The Bono nonprofit took in $14,993,873 in public donations in 2008, the latest year for which tax records are available.

Of that, $184,732 was distributed to three charities, according to the IRS filing.

Meanwhile, more than $8 million was spent on executive and employee salaries.

“Bono”, der bl.a. har skrevet den smukke hymne Gloria, gik på få år fra kristendom til kulturmarxisme. Han forlod Gud for guld.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Kulturmarxisme. Bogmærk permalinket.

5 svar til Money for nothing

 1. falkeøje siger:

  At fattige danskere skal have hjælp er klart, men vi skylder intet til de tilløbne
  parasitter og nasserøve!!!

  falkeøje

 2. Mads siger:

  Bono kunne starte med at dele ud af sin egen formue, før han presser politikere til at bruge andres. Så vidt jeg ved er han god for over en milliard kroner. Dem gider han bare ikke bruge af.

 3. Anja Sika Hein siger:

  Jeg kan overhovedet ikke få øje på hvordan det kan være negativt at samle penge ind hvoraf halvdelen går til støtte der hvor man har valgt det, og hvor den anden halvdel går til lønninger! Hvis jeg samlede noget der svarede til min egen årsløn ind til et formål jeg syntes var rigtig at støtte, og jeg ansatte en til at hjælpe mig, ville jeg sikkert få mange skulderklap. Hvad fanden er forskellen?

  • Morten B. siger:

   Halvdelen? I ovennævnte eksempel er det under 2 %, der går til godgørende formål. Synes du stadig, det er i orden. Og ja, der findes mange mennesker derude, der synes, at de skal have løn, hvis de skal hjælpe mennesker i nød. Og du har lige erkendt, at du er een af dem. Er det nu, vi skal have respekt for dig?

 4. vasili siger:

  Gloria er en smuk sang, og således er hele ´82 albummet October, fyldt af kristne budskaber. Unægtelig det bedste album som U2 har lavet. Tilsyneladende var der på det tidspunkt i musíkhistorien en mindre kristen-keltisk sammensværgelse, således kan nævnes simple minds “book of brilliant things”, dittos covers til new gold dreams, sparkles in the rain og street fighting years. Sidst men ikke mindst kan nævnes kan nævnes det talentfulde band “big country” og deres dybt følte kærlighed til det almindelige og hårde liv i skotland, f.eks. på deres debut album big country. Desværre fik Amnisty Internationale bildt dem alle ind, at frelsen lå hos dem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s