I skudlinjen (Danskernes Parti opstiller)

Dagens hovedhistorie i det kulturmarxistiske organ Information er nyheden om, at Danskernes Parti stiller op til kommunal- og regionsvalget til november. D.v.s., nogen rigtig nyhed er det faktisk ikke, for det har man de seneste tre dage kunnet læse på partiets hjemmeside. Men op stiller Danskernes Parti og Information har straks fat i en såkaldt ekspert til at tale partiets chancer ned:

Man skal huske, at emnet ikke blot fylder mindre i dag end for fem, 10 eller 15 år siden – uden selvfølgelig helt at være forsvundet. Kommunal- og regionsreformen har gjort det vanskeligere for alle små partier at komme ind på grund af valgmatematikken. Der er ganske enkelt færre mandater at fordele og flere vælgere i hver kommune og region. Så mit bedste gæt er, at Danskernes Parti ikke får held med det,…

Dog bringer Information klædeligt også en udtalelse fra Daniel Carlsen, formand for Danskernes Parti:

Vores ambition er klart at opnå valg i mindst én kommune eller region. Men man kan også få succes uden at opnå valg – hvis man får en masse stemmer rundt omkring i landet. Så man kan ikke sætte et procenttal på, hvad der er succeskriteriet,…

Skulle Danskernes Parti en dag få vind i sejlene, er der dog andre måder end “valgmatematik” at stoppe det på. Pressehetz, politiundersøgelser, sagsanlæg, fængsel, fyring, trusler, hærværk, vold og mord er alle sammen metoder, der tidligere er anvendt i EU mod partier, der taler Davos-mennesket midt imod. “Like the Roman, I seem to see “the River Tiber foaming with much blood”“, som Enoch Powell sagde i anden, men dog relevant, forbindelse.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Den røde terror, EU, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 svar til I skudlinjen (Danskernes Parti opstiller)

 1. falkeøje siger:

  DF har virket noget bovlam på det seneste.
  Nye kræfter vil være velkomne!!!

  falkeøje

  • Morten B. siger:

   Dansk Folkeparti vil blive husket for at have forpasset en historisk chance i 2001 og frem. Her opstod nemlig muligheden for at realisere det systemskifte, som Søren Krarup fejlagtigt kom til at annoncere, før det var indtruffet. Systemskiftet blev en systemstøtte, og Danmark blev på alle områder et dårligere land at bo i. De “tusinde læserbreve’s sejr” blev til tusind bristede illusioner, og danskerne tabte atter terræn.

 2. Balder siger:

  Dansk Folkeparti har mistet mange gode chancer. En af dem var at de kunne have støttet bevarelse af efterlønnen, Her kunne DF have profileret sig som det parti som støtter den almindelige borger og den lille mand. Men de ville hellere have de symbolske grænsebomme den gang. Og hvad kom der ud af det? Desuden har partiet flere gange haft muligheden for at profilere sig som modstander af dansk involvering i krige rundomkring. Også det gjorde man heller ikke. Partiet ligner efterhånden mere en sekt. Synd for dem på gulvet, for det er partitoppen der er de skyldige.

 3. Anonym siger:

  Danskernes Parti’s formand siger her i et interview noget, som aldrig nogensinde en politiker fra Dansk Folkeparti har turdet sige: http://www.youtube.com/watch?v=X6bhERsYX4U

  Danskerne er et folk!

  Tænk sig, at noget så indlysende og korrekt skal være så svært at sige, at vi måtte vente så længe på det.

 4. Agricola siger:

  “Man skal huske, at emnet [indvandringsproblemet Agricola] ikke blot fylder mindre i dag end for fem, 10 eller 15 år siden”

  Dette udsagn udstiller, hvor lidt føling med virkeligheden den snakkende klasse har

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s