Svenske voldstosser vil slås for dansk tæskehold (‘Hembesök’ på Nørrebro)

erikssonochthelningpabuss

Ovenstående billede viser, hvordan to svenske antifascister, Dennis Thelning (t.v.) og Simon Eriksson, under en druktur i 2008 truede en buschauffør med kniv. Da det lykkedes deres offer at undslippe, prøvede de to antifascister forgæves at stjæle den stockholmske bybus:

klantarslenairf

Senere samme aften gik de to antifascister amok på Temple Bar i Stockholm-kvarteret Gamla Stan og angreb med deres knive fire tilfældige mennesker.

Sådanne voldstosser kan nu meget vel være på vej til Danmark, hvor de skal støtte deres ligesindede i tæskeholdet Antifascistisk Aktion (AFA). Thelning og Eriksson er nemlig begge medlemmer af den antifascistiske gadebande Revolutionära Fronten (RF), der via en facebookmeddelelse 3. februar har proklameret, at de kommer til AFA’s planlagte opløb på Nørrebro nu på lørdag

Da vil organisationen Stop Islamiseringe af Danmark (SIAD) nemlig demonstrere imod bydelens anti-semitisme. Derfor mener AFA, der tidligere har bejlet til forskellige indvandrerbander, at SIAD skal have tæsk.

Revolutionära Fronten: Vold og knivstikkeri
Revolutionära Fronten har tidligere været kort omtalt på Uriasposten i forbindelse med voldeligt overfald i august sidste år. Men RF’s næsten vanvittige brug af vold tror jeg er de fleste herhjemme ukendt. Lad mig derfor liste nogle andre typiske eksempler:

Om aftenen den 6. juni 2009 blev Sverigesdemokraternas pressechef, Martin Kinunnen, og hans kæreste overfaldet på Gullmarsplan S-togstation i Stockholm af et maskeret tæskhold. Tre af voldsmændene, der viste sig at være kvinder, blev dømt den 22. juli samme år :

De tre dømte kvinder var identiske med (set fra venstre) RF-medlemmerne Hannah Brown, Rebecka Roos og Nathalie Nikadon:

fran_vanster_hanna_brown_rebecka_roos_nathalie_nikadon

Irma Nathalie Nikadon fik 1 år og 8 måneders fængsel. Hannah Susan Brown 1 år og 2 måneder. Rebecka Roos, datter af Cecilia Roos, slap med ti måneder bag tremmerne. Et fjerde RF-medlem, Fernando Öberg, blev i første omgang dømt 1 år og 2 måneders fængsel i samme sag, men blev senere frifundet for sin andel i mishandlingen.

I maj 2010 blev en 29-årig mand stukket ned på S-togsstationen Skogskyrkogården i det sydlige Stockholm. Ifølge den højreradikale nyhedsportal info14.com var gerningsmanden identisk med RF’s Ramon Bäckström, der blev idømt seks års fængsel for mordforsøg.

I oktober 2012 blev en 27-årig mand stukket ned og alvorligt såret af en flok maskerede mænd. Eftefølgende pralede RF på sin hjemmeside af overfaldet

Hembesök og børnmishandling
I november 2011 følte en yngre, venstreorienteret kvinde sig ydmyget under et sammenstød i Göteborgs natteliv. Hun ringede efter sin kæreste, et RF-medlem.

Af uvisse grunde rettede antifascisterne deres raseri mod en yngre mand, der fire år tidligere havde forladt det højreradikale miljø og heller intet havde at gøre med aftenens tidligere sammenstød. Alligevel kørte det maskerede tæskehold til hans privathjem – et såkaldt hembesök – for at “spruta in tårgas, forcera dörren och misshandla honom“, som RF psykopatisk-stolt efterfølgende skrød på deres hjemmeside.

Værst gik antifascisternes angreb ud over mandens syv-årige niece, der vågnede skrigende i en regn af glasskår, da Elmer Göthberg smadrer lejlighedens store termorude ned over hende.

Under angrebet snittede Göthberg fingeren af sig selv og han blev i torsdags dømt ved retten i Alingås. Elmer Göthberg undskyldte sig med, at han var blevet lokket med af sine kammerater og at han ikke vidste, at der var mennesker i lejligheden. Da han samtidig var tidligere ustraffet, lod retten Göthberg slippe med en dom på samfundstjeneste.

Det hører dog med til historien, at Elmer Göthberg er kendt af svensk politi som en af boldklubben GAIS’ berygtede hooligans, hvorfor retssagen mod ham blev omgivet af ekstra sikkerhedsforanstaltninger.

RF har efterfølgende hævdet, at man ikke vidste, at det påtænkte offers 53-årige mor og 7-årige niece befandt sig i lejligheden. Men ud fra tonen i gruppens pressemeddelse om sagen, tyder intet på at det i virkeligheden ville have gjort nogen forskel.

Vold mod børn er da heller ikke noget nyt for RF. I august 2011 blev gruppens leder, den hals-tatoverede Joel Bjurströmer Almgren (tidligere omtalt på Uriasposten), dømt otte måneders fængsel for vold mod en kun 13-årig dreng. Børnemishandleren Almgren nedenfor:

picture1230423-500x633

Uvenner med researchgruppe
Joel Almgren blev sammen med Martin Fredriksson i 2000 dømt for ildspåsættelse. De var den gang begge medlemmer af den svenske afdeling af AFA. Frederiksson, der i 2006 blev dømt for vold, leder i dag Researchgruppen, der ifølge Info14 er et kommercielt foretagende inspireret af bl.a. “danska Redox“.

Joel Almgren hader i dag “råttorna i AFA” som pesten. Konflikten  mellem voldstosserne i RF på den ene side og AFA og Researchgruppen på den anden side, brød for få dage ud i lys lue da Reseachgruppen i en twittermeddelelse kundgjorde dommen over RF’s hooligan Elmer Göthberg. Offentlig vask af eget eller andres snavsede undertøj er uhørt i antifascismens lukkede miljø. Den slags hører under “intern kritik”, lød det fra flere voldstosser på twitter. Men Researchgruppen stod mere end fast: “Nästa gång någon s.k antifa-organisation ger sig på barn kommer jag skriva om det också.”

mf_mv

RF velkommen?
Ovenfor ses Martin Fredriksson (t.v.) og Mathias Våg. Sammen drev de AFA’s private efterretningstjeneste AFA Doku, inden de brød ud og stiftede Researchgruppen, der i sidste uge lagde klar afstand til RF’s vold mod børn.

Nedenfor ses Calle Scott fra AFA i Helsingborg, fotograferet i sommeren 2012 under en retssag mod AFA for et syreangreb mod et privathjem:

Calle Scott1

Calle Scott er fast gæst i Andelsforeningen Baldersgade 20-22 på Nørrebro. En bygning, der blandt antifascister er kendt som Bumzen. Herfra driver AFA-lederen Andreas Rasmussen og hans fortrolige både Projekt Antifa og Produktionskollektivet Opbrud (Rasmussens eget firma Graverbanden lukkede i 2011).

Calle Scott er bindeleddet mellem AFA-gruppen på Nørrebro og AFA-grupperne i Malmø og Helsingborg. Jeg ved ikke hvor han står i den svenske konflikt mellem RF, der står stærkest i Gøteborg og Linkøping, og i hvert fald dele af AFA. Men i skrivende stund har ingen af de nævnte AFA-grupper – Nørrebro, Malmø og Helsingborg – taget afstand fra RF’s terror mod børn.

Og i december 2011 holdt Scott, sammen med  Carl “Kalle” Wigren,  opviglende foredrag for en anarkistisk gruppe på Nørrebro. Weekendavisen var med på en lytter:

Aftenens oplæg handler om, hvordan man bekæmper den yderste højrefløj hinsidan. Metoderne indbefatter overfald på højreradikale i deres hjem, ammoniak ind ad brevsprækken, smadring af deres biler, breve om deres politiske tilhørsforhold til arbejdsgivere og familie og udhængning gennem plakater og graffiti i lokalområdet.

Der er altså umiddelbart ingen grund til at antage, at AFA på Nørrebro og deres nære fæller i Malmø og Helsingborg, ikke skulle hilse RF’s voldstosser velkommen i det planlagte opløb mod SIAD her den kommende weekend. Stort set alle de metoder, som Weekendavisen opremser, er jo blevet brugt af danske antifascister siden i hvert fald 2005, hvor jeg selv første gang blev ramt af den antifascistiske terror.

Hembesök i Danmark?
Dog har de antifascistiske bander herhjemme mig bekendt endnu ikke begået home invasion, der på Wikipedia defineres som

…  the act of illegally entering a private and occupied dwelling with violent intent for the purpose of committing a crime against the occupants such as robbery, assault, rape, murder, or kidnapping.

Men heller ikke herhjemme synes antifascisterne at have nogen som helst moralsk eller mental grænse for, hvor langt man vil gå. Jeg er som bekendt blevet truet på min hustru og mine børn, formodentligt af Redox, fordi jeg for år tilbage i skrift og tale (& retssale)ydmygede ledende venstreekstremister. Hvor afgrundsdybt og betændt er så ikke det antifascistiske had mod dem, der slår andet end verbalt tilbage?

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Antifascisme, Den røde terror. Bogmærk permalinket.

4 svar til Svenske voldstosser vil slås for dansk tæskehold (‘Hembesök’ på Nørrebro)

 1. Viking siger:

  God artikel.
  Det er tankevækkende at man aldrig for den slags fra mainstream medierne.
  AFA og de andre på den yderste venstrefløj er og derfor burde stemples som terrorister.

  • Martin Kasler siger:

   Hvis du ikke skulle have bemærket det, Balder, så var der på Flashback tale om en sarkastisk bemærkning til de absurde kandidater, der blev opstillet som “svenske helte”.

 2. Godt Balder!

  Så fik vi også lige føjet lidt om jøder ind hér!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s