Flere knivstikkere fra Revolutionära Fronten

Som jeg fortalte om i går, så vil det venstreorienterede tæskehold Antifascistisk Aktion (AFA) på Nørrebro, formodentligt få hjælp til at uddele sine tæsk nu på lørdag af de svenske voldstosser fra Revolutionära Fronten (RF).

Ved at tøffe lidt rundt på nettet, fandt jeg nok en historie om den ekstremt voldelige gruppe, der huserer i Göteborg og Stockholm-området. I maj 2011 skærpede Svea hovrätt fire venstreekstremister straf for grov mishandling af to højreaktivister. “Båda männen blev svårt knivskurna men överlevde”, skriver dagbladet VLT.

Om de skærpede domme oplyser avisen bl.a.:

Det längsta straffet får en 20-årig vänsterextremist från Linköping. Han får två år och tre månders fängelse. En av dem får fängelse i två år och en månad och en fängelse i två år. En yngling som vid händelsen endast var 17 år döms till det högsta antalet timmar samhällstjänst, 240 timmar, alternativt ett år i fängelse.

Det tog ikke mange halve minutter at finde ud af, at de dømte var identiske med RF-medlemmer Dennis Miraballes, Fredrik BjörklundOskar Degerfeldt og Adam Heivert Taylor.

Nedenfor ses hovedmanden Dennis Miraballes i hovrätten, maj 2011 (foto: Nationell Idag):

DennisMiraballes

Stop Islamiseringen af Danmark har tidligere hævdet, at der under et overfald i en parkeringskælder i København i 2007 blev brugt knive imod organisationens medlemmer. Den historie har jeg altid været lidt skeptisk overfor. Det er jeg ikke længere.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Antifascisme, Den røde terror, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s