AFA amok i København

Så skulle der igen være ro i det indre København, efter ca. 150 maskerede antifascister, under ledelse af tæskeholdet Antifascistisk Aktion (AFA), gik amok med kanonslag og romerlys mod en pro-jødisk demonstration afholdt af foreningen Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD).

AFA’s ikke-anmeldte opløb mod SIAD blev opløst af politiet, der anholdt 30 antifascister. Det give en anholdelsesprocent på omkring de tyve. Vel sagtens noget nær rekord, kunne jeg forestille mig,

Via Facebook havde tæskeholdet inviteret flere end 8000 til at deltage i deres opløb. Lidt flere end tusind tilmeldte sig via nettet, men kun omkring 150 gad altså deltage i de antifascistiske løjer.

Mig bekendt er ingen fra SIAD blevet tæsket. I hvert fald ikke i skrivende stund.

Den oprindelige demonstration, hvis budskab er, at jøder ikke skal chikaneres af muslimer, består i øjeblikket kun af små 30 mennesker, mens mod-demonstration tæller flere hundrede. De er virkelig aggressive. De råber og kaster med kanonslag. Det ligner unge fra den yderste venstrefløj, men jeg har ikke haft mulighed for at tale med dem endnu. Derfor er det også stadig uklart, hvorfor de demonstrerer mod en demonstration, hvis budskab er, at en befolkningsgruppe ikke skal chikaneres af en anden.
BT reportage

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Antifascisme. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s