Marie og maorierne

Som flere sikkert husker, så dolkede man i Dansk Folkeparti (DF) rask væk Søren Krarup i ryggen, når han sagde sin mening om f.eks. muslimske tørklæder. Nu er der så hans datter, Marie Krarup, der får kniven, fordi hun et blogindlæg om et nyligt besøg på Ny Zealand bl.a. skrev:

Her kommer jeg til det mindre civiliserede indslag i Forsvarsudvalgets besøg. Da vi kom til en flådebase blev vi nemlig ikke modtaget med håndtryk eller honnør af uniformerede mænd som sædvanlig. Nej, vi blev modtaget med et maori-danseritual, med en halvnøgen mand i bastskørt, der råbte og skreg på maori. Han udførte mærkelige ritualer og rakte tunge, mens vi så til og blev instrueret af en lokal om, at vi ikke måtte grine, og at vi efter hans brølekoncert skulle gå ind i maori-templet, hvor søofficererne ventede på os. Men de fik stadig ikke lov til at give hånd til os. Vi skulle igennem et langt ritual, der foregik på maori, hvor de nydelige, hvidklædte og europæisk udseende sø- officerer talte på gebrokkent maori og sang en sang, der lød som “Mariehønen evigglad” på maori – komplet med pædagog-guitar-akkompagnement…

Efter ritualet kunne vi slå over i engelsk og i det hele taget gå i gang med et civiliseret besøg. Dog beså vi lige maori-templet, der var udsmykket med gudeskikkelser med vrede ansigter og store erigerede penisser…

Senere i besøget fik jeg oplyst af en bekymret konservativ politiker, at mellem 50.000 og 80.000 New Zealændere forlader landet hvert år. Men befolkningstallet falder ikke. De udrejsende – mest af europæisk afstamning – erstattes af asiatiske indvandrere. “Der er ikke lang tid til, vi er en brun befolkning”, som han sagde.

“Farven kan jo være ligemeget”, skynder Marie Krarup sig at tilføje. Men det skal hun nu ikke være så sikker på. Lige siden James Cook opdagede Ny Zealand i 1769, har maorierne været kendt som ekstremt krigeriske. I 2006 fastslog en gruppe forskere så, at maorierne faktisk er genetisk disponeret for aggression (samt for overvægt, druk og rygning.)

Ifølge Richard Lynns og Tatu Vanhanens IQ & the Wealth of Nations er maorierne med en gennemsnits-IK på 90 heller ikke de mest velbegavede mennesker på Jorden. I deres naturlige omgivelser uden tvivl et stærkt folk, men nu globaliseret til klienter for Politisk Korrekthed.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 svar til Marie og maorierne

 1. Lars H siger:

  Det er dybt godnat at europæere skal danse barbariske krigsdanse, som denne. Aldrig kan et folk forgå, som ikke vil det selv: http://www.youtube.com/watch?v=cVSJK1jMxPI&feature=youtu.be

 2. christianneven siger:

  Enig

  Jeg har læst flere af de oprindelige kommentarer på Politiko. Jeg har også bemærket, at det ser ud til at være hvide (engelske) officerer, der mere eller mindre med/imod deres vilje dansede/gned næser. Det synes jeg er latterligt

 3. vasili siger:

  Det er unægtelig en god beskrivelse af forholdene på New Zealand, som Krarup giver, men hvad laver folketingets forsvarsudvalg på New Zealand? Er New Zealnd en vigtig alliance partner, og i så fald hvorfor?

  • Morten B. siger:

   Disse studieudflugter giver ikke altid mening, men politikerne er dygtige til at udvælge deres rejsemål til de mest eksotiske steder på jord. Hvorfor sidde i et kedeligt forhandlingslokale i NATO’s hovedkvarter, når man istedet kan ligge i palmernes skygge og lytte til havets brusen med en pina colada i hånden?

   Skatteyderne, den forsvindende andel af arbejdende danskere, er som altid de glade givere. Du må se at lære de mest elementære ting i politik, kære Vasili.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s