Marcel Schilf igen-igen

I da lørdag vil formiddagsavisen Ekstra Bladet afsløre, hvem der stod bag bomben i Søllerødgade, der dræbte trotskisten Henrik (f. Henrich) Christensen. D.v.s., allerede her til aften har man i andre medier kunne læse, at det drejer sig om Marcel Schilf (1972-2001).

Så vidt jeg har forstået, så er Ekstra Bladets bevis mod Marcel Schilf en historie fra en tidligere svensk nationalsocialist, Kim Fredriksson, der skal have hørt en eller anden slags tilståelse på et møde i 2000.

Det er muligt, at manden taler sandt. Det er muligt han overdriver og det er muligt, at han lyver. Under alle omstændigheder er der tale om andenhåndsoplysninger, der ikke bringer noget faktuelt nyt om sagen på bordet. Jeg vil i hvert fald æde min gamle hat på, at Ekstra Bladet f.eks. ikke har noget som helst nyt om bombens konstruktion eller om, hvorfor den konkret skulle være blevet rettet mod de den gang ukendte trotkister i Søllerødgade.

En ledende politimand udtaler om Ekstra Bladets kommende historie:

Sagen er ikke forældet. Hvis det er en drabssag, så bliver den aldrig forældet. Og nu vurderer vi, hvilke oplysninger Ekstra Bladet har, og om vi skal genoptage sagen på den baggrund…

Jeg spår, at sagen ikke bliver genoptaget.

***

(Læs også Lidt om sprængstoffer – og Marcel Schilf)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

18 svar til Marcel Schilf igen-igen

 1. Spirillen siger:

  Hvis man angiveligt ved, hvem der har begået sådan en alvorlig forbrydelse, hvorfor render man så til pressen og ikke til politiet? Det gør man vis man er ude efter opmærksomhed…

 2. Spirillen siger:

  http://patrikforsen.se/

  En kommentar om kilden.

 3. Morten B. siger:

  På Nationaldemokraten kan man finde lidt baggrundsinformation om afhopperen Kim Frederiksson, som vist ikke er helt så “afhoppet”, som han selv påstår.

  http://nationaldemokraten.dk/afhopper-blev-ekskluderet-af-nordisk-ungdom/

 4. Peter P siger:

  Det må jeg sgu sige Martin Kasler, et afbalanceret indlæg hvor du ikke konkluderer andet end, at du “spår” sagen ikke vil blive genoptaget. Og det kommer der jo ingen ko på isen af.

  Kaj Vilhelmsen derimod har på Nationaldemokraten adskillige beviser og fakta på, at Kim Frederiksson lyver, ligesom han ved det er bevist, at Henrik Christensen sprang hovedet af sig selv og, at han havde planer om, at sende bomben til en ikke nærmere angivet person eller adresse. Og det må jeg sgu nok sige, der må virkelig være noget for politiet, Martin Schilfs og Henrik Christensens efterladte at gå videre med, for det er da injurier på højt plan omend post mortem.

  Under alle omstændigheder må politiet da være ganske godt tilfreds med, at den ifølge ham selv tidligere afhørte Kaj Vilhelmsen nu har håndfaste tekniske beviser på hændelserne i Søllerødgade og, at “stikkeren” Kim Frederiksson lyver om den volds og for sprængstofs fremstilling dømte og fængslede Martin Schilf.

  Det er vist noget med, at en PET rapport antyder et lignende hændelses forløb som Kaj V gør, men håndfaste tekniske beviser, ja den er ny i min erindring….

  • Martin Kasler siger:

   Du hævder, at Schilf blev dømt for vold og sad i fængsel. På Uriasposten hævder du, at han og Thomas Nakana var nære venner. Har du belæg for disse påstande, som jeg ikke tidligere er stødt på?

   • Peter P siger:

    Hvis du mener Thomas Derry Nakaba aka. John Wayne Jensen! Ja så har jeg, er der ellers noget du vil vide, så kan du jo sende et brev eller hvad nu du har lyst til!

    Mvh

    Peter Lund Pedersen
    Sverigesvej 14, 2 th
    9800 Hjørring

    • Martin Kasler siger:

     Jeg har aldrig nogen sinde set Schilf og Nakaba beskrevet som venner, så hvis du har en kilde er jeg meget interesseret. Men skrive hjem til dig gider dog ikke 🙂

   • Peter P siger:

    Desuden har jeg aldrig skrevet, at Marcel Schilf blev dømt for vold og sad i fængsel. Det er muligt min formulering var lidt ringe men jeg skrev.

    `Og det skal da naturligvis komme Marcel Schilf til gode uanset så, om han og hans venner var dømt og fængslet i flere år for vold og produktion af sprængstoffer.`

    Marcel Schilf blev dømt for for brud på våben og sprængstofloven, flere af hans venner blev dømt og fængslet for div. forhold med sprængstof samt vold. Schilf blev dømt , hans venner dømt og fængslet, og i et tilfælde 8 år pga. brevbomber og nedskydningen af en betjent under anholdelsen.

    • Martin Kasler siger:

     Længere oppe taler du om “den volds og for sprængstofs fremstilling dømte og fængslede” Schilf, så dét har du faktisk skrevet. Schilf blev dømt 20 dages betinget fængsel for fremstilling af ulovlige kanonslag. Det var mig bekendt den eneste dom han havde, så lad være med at gøre ham værre end han var.

     Lad mig lige følge op på snakken lidt længere oppe. Da du på Uriasposten hævdede, at Schilf og Nakaba var nære venner, så slog det mig, at man ellers faktisk aldrig ser disse to af datidens mest berømte unge nationalsocialister nævnt i samme åndedrag. Derfor vil jeg gerne se en kilde til din påstand, hvis en sådan findes.

     • Peter P siger:

      Blücher, Schilf, Löfdahl og Nakaba var mere end almindelig bekendte!

      `Talte på nazitreff

      Blücher har gjennom flere år vært en av verdens største produsenter av Hvit makt-musikk, Den siste tiden har han også fremstått åpent som en politisk leder og bla. Holdt taler på møtene til Nationalsocialistisk Front. Sammen med Schilf er han edderkoppen i Skandinavias største nynazistiske nettverk, med forgreninger til terroristkretse`

      `Møtte dansk bombemann

      Niklas Löfdahl besøkte også danmark under en permisjon fra fengslet. Besøket ble arrangert av Blüchers kompanjong, Marcel Schilf, og resulterte i et møte med nynazisten Thomas Derry Nakaba. Nakaba forsøkte å overtale Løfdahl til å poste brevbomber fra Sverige. Løfdahl avslo – han hadde egne planer – og Nakaba reiste selv over til malmö og postla flere brevbomber til adressater i England. Da Nakaba ble arrestert et døgn senere, åpnet han ild og skjøt en polititjenestemann i hoften.`

      `Uinteressant om bomber?

      Samtlige av disse opplysningene har vært kjent i lengre tid. Både Expo, Monitor, Searchlight og flere andre tidsskrifter har publisert detaljerte artikler om Blüchers og Schilfs terroristiske forbindelser og produksjon av hvit makt-musikk. Opplysningene fremkommer dessuten i SÄPOs egne avhør av Löfdahl….`

      http://www.vepsen.no/monitorarkiv/artikler/bluch499.htm

      `Mordplaner

      Ragnarock har även gett ekonomiskt stöd till »krigsfångar« i fängelseorganisationen Ariska Brödraskapet, d v s nazister som dömts till fängelsestraff. Bland annat har Ragnarock tryckt deras tidning.

      Ledaren, Niclas Löfdahl, dömdes 1998 för att ha skickat en brevbomb till justitieminister Laila Freivalds men åtalet omfattade även att han planerat att mörda ägaren av den Nordlandvänliga butiken Midgård i Göteborg.

      Två månader innan han skickade Freivaldsbomben hade Löfdahl besökt den danske C18-aktivisten Thomas Derry Nakaba.

      Mötet arrangerades av Marcel Schilf. I Danmark visade Nakaba hur han tillverkade bomber kamouflerade till videokasetter, och försökte övertala Löfdahl att posta dem. Löfdahl avböjde med motiveringen att han hade »egna planer«.

      Några dagar efter mötet greps Nakaba sedan att han åkt över till Malmö och postat brevbomberna. I rättegången berättar Nakaba att C18 försökt övertala honom att åka till Sverige och skjuta ägaren av butiken Midgård.`

      `Nakaba, som är medlem i Marchel Schilfs C18-vänliga grupp, hade postat tre bomber; till en antirasistisk grupp, till en »rasförrädare« – en vit kvinnlig journalist som lever med en svart man. Den tredje bomben var en hotfull markering i den interna maktstriden. Mottagaren var Michael Leigh, en av Brownings fiender i C18.`

      http://expo.se/2003/brevbomber-och-inbordeskrig-a-maktkampen-inom-extremhogern_190.html

      Artikel fra Jyllandsposten der meget godt beskriver forholdene mellem nazisterne Blücher, Marcel Schilf, halv japaneren Nakaba, Löfdahl og C18 mm.

      http://jyllands-posten.dk/international/ECE3277439/krig-om-nazirockens-millionindtaegter?page=1

      Desuden findes der de her to videoer fra 1999 lavet af TV stop

      http://searchallmp3.com/videos/nakaba-schilf-download-1.html

      `NS88

      NS88 (NS = Nationalsocialisme, 88 = Heil Hitler) var den første danske nazistiske distributørvirksomhed. NS88 blev grundlagt i foråret 1994 af Marcel Schilf og et daværende DNSB-medlem. Hovedparten af virksomhedens racistiske produkter solgtes i Tyskland, hvor det blev smuglet over grænsen på grund af den tyske lovgivning.

      NS88 bestod af NS88 Video Division, NS Records og NS88 Merchandise. Førstnævnte producerede blandt andet de berygtede Kriegsberichter-videoer, hvori navngivne anti-racister blev henrettet. NS Records stod for musik-delen hos NS88, og havde sammen med Ragnarock Records retten til at distribuere britiske ISD Records produkter i Skandinavien i halvfemserne.

      En del af pengene fra NS88 financierede i sin tid nazistiske aktiviteter i Skandinavien, blandt andet har DNSB’s Radio Oasen nydt godt af den store økonomiske gevinst. Folkene bag NS88 fortsatte senere videre i Ragnarock Records, Nordwind, Celtic Moon og Nordvind Records.`

      Du kan godt lægge to og to sammen ikke Kasler? Marcel Schilf og Thomas Derry Nakaba var for det første ikke bare bekendte, men sammensvorne i magtkampen om retten til distribution af ISD Records produkter, og muligvis meget andet….Faktum er at de kendte hinanden ganske udemærket!

      • Martin Kasler siger:

       Monitor og Expo kan vist ikke blive enige om, hvorvidt Schilf arrangerede et møde mellem Nakaba og en svensker eller ej, så hvad skal man tro?

       • Martin Kasler siger:

        Forresten var din påstand, at Schilf og Nakaba var nære venner. Det hævder ingen af dine kilder, vel?

       • Peter P siger:

        Det er muligt, men mon ikke disse oplysninger kommer fra SÄPOs rapporter, retsmøder mm. og siden er gengivet i den ene eller anden fortolkning.

        Men jeg lægger nu gerne hovedet på blokken i forhold til, om Marcel Schilf og Thomas Derry Nakaba kendte hinanden mere end bare perifært. Selvfølgelig gjorde de det!

        Men du kan jo “tro” hvad du vil Martin Kasler, men jeg tror nu nok du ved, at der ingen overordnede hemmeligheder eller tvivl er i det jeg skriver, samt at Nakaba og Schilf er blevet kædet sammen med Søllerødgadebomben i mange år, hos både den ene og den anden fløj.

        Som tiden går bliver ting jo til rygter, der enten overdrives eller det modsatte, men der kan sgu koges mere suppe på den her sag end “Lorte-Kim og Greven” og “selvmordsbomberen” Henrik/Henrich.

        At hytte sit eget skind kan man altid gøre, og man kan jo have forskellige motiver til det,, alt efter hvem man nu snakker med….

        • Martin Kasler siger:

         Jeg spurgte ikke til dine spekulationer, men hvad du kunne dokumentere, så jeg er sådan set ligeglad med, hvor du lægger dit hoved.

         • Peter P siger:

          Nej det er først nu du spørger til hvad jeg kan dokumentere, men du spurgte efter kilder, og dem har du så fået, hvad end du kan lide og bruge dem eller ej. 🙂

          Jeg spekulere vist iøvrigt ikke mere i den her sag end du selv gør.

          • Martin Kasler siger:

           Kilde og dokumentation er det samme. I hvert fald i almindeligt sprogbrug.
           Mine spekulationer forsøger jeg ikke at dølge som fakta. Det synes jeg nok gør en forskel, kammerat.

    • Anonym siger:

     Marcel blev ikke fængselet i den sag

 5. Peter P siger:

  Argh det ved jeg nu ikke, om jeg er enig med dig i du ikke gør.

  Men jeg ved helt sikkert, at dine spekulationer begynder at virke meget tynde HA HA 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s