Røde i totterne på hinanden

I dag er det 1. maj. De røde har sat hinanden stævne for at fejre sig selv. Men til i hvert fald min store morskab kan man i dagens aviser læse om, hvordan de i både København og Århus slås indbyrdes.

Majdagen er med officiel velsignelse desværre blevet besat som “Arbejderdernes Internationale Kampdag”, hvor man altså ikke længere fejrer forårets komme, men verdensomspændende klassekrig. Netop i dag kan man så passende læse, at danske fagforeninger som FOA og 3F i hast er ved at udskifte danske medlemmer med ‘nydanskere’.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Dagen i dag. Bogmærk permalinket.

Et svar til Røde i totterne på hinanden

 1. Polka Charlie siger:

  Ja, første dag i maj var i særklasse en karrikatur. Nu kræver de demokratiske ung-socialister en undskyldning fra de unge enhedssocialister for at have faldet dem i ryggen…

  http://www.bt.dk/politik/unge-socialdemokrater-kraever-undskyldning-efter-tumult

  DSU har jo på intet tidspunkt været klar over, at SUF/AFA bestod af frådende antidemokratiske voldsparate mænd/kvinder. Det er helt nyt.

  Det hele er lidt som, at kigge i glaskuglen… Mon ikke nogle af alle de ‘nydanske’ før eller siden falder deres allierede hos såvel de demokratiske som de enhedssocialistiske gutmenschen i ryggen? Det er jo sket før f.eks. Iran ’79 og Egypten i 2011.

  De socialistiske-klaphatte bliver ikke klogere – det er lidt som ‘vi alene vide’, Jorden er flad og Månen er en selvlysende ost.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s