EBs sandhedsvidne vil ikke tale med politiet

Fra gårsdagens udgave af det kulturradikale dagblad Politiken:

Det er ret usædvanligt, at så gamle sager tages op igen. Hvad er det afgørende nye, der har fået jer til at tage sagen om Søllerødgadebomben op igen?

[Drabschef Jens Møller] Når der er tale om mistanke om drab, forældes sagen ikke, men henlægges blot. Der kommer så nye oplysninger fra Kim Frederiksson ( tidligere højreekstremist, red.) via Ekstra Bladet. Og her vil jeg godt understrege, at det, Frederiksson kommer med, er andenhåndsviden.

Han har talt med Marcel Schilf ( også tidligere højreekstremist, red.), og Schilf siger ikke direkte, at han har lavet en bombe. Han kommer bare med antydninger. Og det er jo ikke unormalt, at nogen påtager sig skylden for alvorlige forbrydelser, blot for at give andre indtryk af at man er handlekraftig… 

Hvorfor tager I det så alligevel op?

Det er, fordi vi altid i alvorlige sager forsøger at opfylde vores forpligtelse til at være objektive. Der er nyt i sagen, og så vil vi undersøge det. Og vi har også taget kontakt til Kim Frederiksson, der dog endnu ikke har haft tid til at tale med os – hvilket jeg finder lidt uheldigt.

Frederiksson kunne ellers godt have brug for politiets hjælp. Ifølge rygter må ‘Lorte-Kim’ i skrivende stund nemlig se sig godt over skulderen, efter han for nylig snød ledende medlemmer af den frygtede bandedannelse ‘Malmø-ligaen’ i en narko-handel.

Opdatering 07-05-13:
Som jeg skrev i går, så bliver EBs sandhedsvidne Kim Frederiksson nu jagtet af bandedannelsen ‘Malmø-ligaen’. Dog skulle årsagen ikke være narko-snyd, men formodet stikkervirksomhed (uden relation til Schilf-sagen.)

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Søllerødgadesagen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s