Pædofile ryges ud

I forbindelse med en verserende pædofili-skandale omkring den gamle venstrekstremist Daniel Cohn-Bendit, er det blevet afsløret, hvordan hans parti Die Grünen ihærdigt har plejet pædofiles interesser.

Stormen om Cohn-Bendit har også afstedkommet fokus på den officielle holdning til pædofili i partiet De Grønne, som Cohn-Bendit efter arbejde i forudgående græsrodsgrupper officielt trådte ind i i 1984. Spiegel beretter, hvordan arbejdsgruppen Schwule, Päderasten und Transsexuelle i løbet af 1980’erne øvede væsentlig indflydelse på partiets seksualpolitik. Ifølge Spiegel har De Grønne »som ingen anden politisk kraft i Tyskland [..] arbejdet for interesserne hos mænd med pædofile tilbøjeligheder.« Ledende grønne politikere har allerede bebudet en officiel undersøgelse af partiets omgang med pædofile interesser.

Herhjemme blev der lagt planer om at opkalde en del af Rådhuspladsen i København efter en – ifølge Jakob Næsager (K) – “gammel bøsseaktivist“. Planerne er vistnok blevet skrinlagt efter det kom frem, at manden var medlem af en pædofili-ring og tillige dømt for seksuelt misbrug af drenge.

Mandens “registrerede partner” var en tidligere nazist, der ligeledes havde dom for seksuelt misbrug af drengebørn. Deres aktiviteter beskrives således af en homofil blogger:

Den 30. marts 1955 slog Københavns politi nemlig til mod Axel og hans mands Eigils firmaer Dansk Fototjeneste og International Model Service, der solgte billeder af nøgne mænd og store drenge. De slog også til mod International Homosexual World Organization, en forening dannet af Axel Axgil primært for at sælge softporno og kontaktannoncer til homoseksuelle i hele verden…

… da politiet gik i gang med at gennemgå det beslaglagte kartotekmateriale fandt de ud af at de nøgenmodeller, som Axel og Eigil havde benyttet sig af, næsten alle var prostituerede og en del var mindreårige. Og de havde solgt sex til Axel og Eigils kunder. Politiet optrævler altså en større prostitutions ring med mindreårige.

I dagens Danmark er det kommet så vidt, at nogle kan synes den slags mennesker gerne skal have en plads opkaldt efter sig. Det kaldes vistnok frisind.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i homofili. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s