Homofile truer Østeuropa

I Frankrig er mange mennesker gået på gaden i protest mod magthavernes indførelse af “ægteskab” mellem homofile. Den socialistiske regering har truet med forbud og indsat massive politistyrker mod demonstranterne. Dansk presse er opskræmt og homofile truer med, at snart vil også Polen, Tjekkiet, Slovakiet og de baltiske lande falde.

De homofiles ‘Drang nach Ost’ støder dog på hård modstand. I Georgiens hovedstad Tbilisi kom det 17. maj til voldsomme uroligheder, da homofile gik på gaden for at propagandere for deres livsstil. I Moskva skred myndighederne i forgårs til anholdelse af omkring 30 homofile, der i strid med loven også ville ud og marchere i gaderne.

Derimod kunne homofile samme dag lovligt marchere rundt i Ukraines hovedstad Kiev. Dog kun under politibeskyttelse, da den folkelige afsky for homofile provokationer også her lod sig kraftigt mærke. Det ukrainske parlament arbejder derfor på et forbud mod de propagandaoptog, som homofile har planlagt sommeren igennem.

De homofiles aggressive planer om livsrum i Østeuropa kan altså meget vel blive malet til aske af de slaviske folks tro og vilje.

In Hoc Signo Vinces.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i homofili. Bogmærk permalinket.

2 svar til Homofile truer Østeuropa

 1. Lars H siger:

  “Under bøssernes årlige manifestation – også kaldet Copenhagen Pride – skal bybusserne i år tvinges til at hylde de homoseksuelle. Når begivenheden løber af stabelen den 21.-24. august skal bybusserne i København således tvinges til at flage med de homoseksuelles regnbueflag. Initiativet er blevet tilvejebragt på foranledning af politikerne i Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg. […]”

  Herligt ikke?

  Citeret fra . http://hammersmeden.wordpress.com/2013/05/25/bybusser-tvinges-til-at-hylde-homoseksuelle/

 2. vasisli siger:

  Såvidt jeg har forstået på protesterne mod diverse homofile manifestationer i de slaviske lande, så går den orthodoxe kirke forrest. Det er betryggende, at dele af den kristne kirke tager jesus budskab alvorligt, og forsøger at beskytte menigheden.
  Desværre tro jeg også at Polen, de baltiske lande oa. EU-lande vil falde.
  Presset fra den vestlige elite er simpelthen for stort.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s