Lidt godt fra pressen

Godt gemt af vejen i MSM har jeg på denne solskinsdag fundet et par gode nyheder. Her for nylig kunne jeg fortælle jer, hvordan man i København seriøst overvejede at opkalde en del af Rådhuspladsen efter en homofil sædelighedsforbryder. Forslaget er nu trukket tilbage. Dog forsøger politikere fra især SF og Enhedslisten ihærdigt at finde en anden homofil at give pladsen til.

Mange husker sikkert, hvordan Ekstra Bladet i 2009 lagde danske minkavlere for had. Hetzen blev til i tæt samarbejde med den ekstreme dyreværnsgruppe Anima, der er en knopskydning af den danske sektion af Animal Liberation Front.

Det amerikanske forbundspoliti FBI har kategoriseret ALF som en terrororganisation. Den danske seksion blev stiftet af den aktive antifascist Jan Mølskov Justesen, der i 2003 blev idømt 1 år og 9 måneders fængsel for bl.a. brandstiftelse. Han tog derefter navneforandring til Jan Sorgenfrei og driver under dette navn Anima.

Hetzen mod de danske minkavlere blev orkestreret af Ekstra Bladets redaktør Miki Mistrati, der også var stærkt indblandet i Ekstra Bladets nylige hetz mod Marcel Schilf.

Efterfølgende har danske pelsavlere vundet adskillige retssager mod Anima, men hidtil er det lykkedes Mistrati at gå fri. Men for nylig blev han så omsider dømt for sin medvirken til ulovlig indtrængen.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Dagen i dag, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 svar til Lidt godt fra pressen

 1. Hans Und siger:

  TV2nuss har tilsyneladende fjernet dokumentationen for Mastratis kriminelle aktiviteter.

 2. Niels Kristian Kragh siger:

  Vi venter i spænding på at disse domme kommer for en anden instans, hvor resultatet forhåbentlig bliver et andet. Anima kan glæde sig over at Dyrenes Beskyttelse, som i den grad må betegnes som en moderat organisation, har valgt at støtte anima økonomisk i denne henseende. Desuden er det glædeligt at flere og flere lande har valgt at forbyde pelsdyravl, senest Holland, som var den 3 største producent af mink.

  • Martin Kasler siger:

   Jeg har ikke overblik over, hvor mange sager der verserer i kølvandet på EB’s skamløse hetz mod danske pelsavlere. Men Dyrenes Beskyttelse (DB) støtter, ifølge deres hjemmeside, kun økonomisk op om den injuriesag, som Anima vandt i byretten og tabte i landsretten. Det er ikke en støtte til ekstremisternes kriminelle metoder.

   Om landsrettens afgørelse og Animas beskidte metoder kan man i Landbrugsavisen læse:

   “Kopenhagen Fur mente derimod, at billederne var manipulerede og påstod, at aktivisterne enten selv havde medbragt de skadede dyr eller havde blandet minkavlernes dyr, så de kom op at slås…. Landsretten lægger vægt på, at Anima anklager John Papsø på baggrund af videooptagelser, der er anonyme og som det er umuligt at afgøre ægtheden af. Den lægger også vægt på, at det ikke har givet anledning til bøder efterfølgende og at John Papsø havde besøg af myndighederne kort før de påståede videooptagelser.”

   Et forbud mod minkavl i Danmark er nok ikke lige om hjørnet:

   “Hver fjerde dansker siger, at de er helt eller delvis enige i, at mink-avl med henblik på produktion af pels, bør forbydes. Men over halvdelen af danskerne – svarende til 55 procent er helt eller delvis uenige i, at mink-avl med henblik på produktion af pels, bør forbydes.”

   Dermed kan det hollandske forbud, vedtaget af en socialistisk regering, komme os til gavn i og med, at en konkurrent til dansk minkavl er blevet slået ud af markedet.

   Dansk minkavl eksporterer for omkring 10 mia. kroner om året.

   • Niels Kristian Kragh siger:

    Kopenhagen Furs påstand om manipulation har ikke hold i virkeligheden og viser lidt omkring seriøsiteten omkring de argumenter som Kopenhagen Fur kommer med.I Norge forsøgte man med meget lidt held at beskylde dyreretsaktivister for at have anbragt en ræv i et bur.
    Et forbud er ikke om hjørnet, men taget i betragtning at flere og flere lande har forbudt pelsdyravl (England, Østrig, Skotland, Bosnien mm, flere lande har yderligere væsentligt strengere krav til pelsdyravl) vil det være uundgåeligt at pelsdyravl bliver forbudt på et tidspunkt. Dette kan diverse domme ikke ændre på.

    • Martin Kasler siger:

     Jeg synes nu ikke, at KF’s formodninger er helt hen i vejret. Med Anima og lignende grupper taler vi jo fanatikere, der kan finde på hvad som helt – inklusive mord som vi så det i Holland i 2002. Og hvad har KF med Norge at gøre?

     Jeg er ikke uenig med dig i, at et forbud mod noget så naturligt som pelsavl en dag nok bliver forbudt i Danmark. Lige nu slikker pressen sine sår efter Amina-sagen, men jeg betvivler ikke, at nye og endnu mere intense skræmmekampagner mod dansk pelsavl allerede nu er i støbeskeen, for journalister ser jo nu en gang verden gennem samme røde linse som f.eks. Anima.

     Man vil kort og godt blive ved med at piske folkestemningen op, indtil man kan måle selv aldrig så spinkelt et forbudsflertal, hvorefter politikerne i deres sygelige iver efter EU-Gleichschaltung slår til.

     Voldtægt af dyr vil disse “dyrevenner” derimod ikke forbyde. Er det ikke til at brække sig over?

 3. Niels Kristian Kragh siger:

  Nu er Anima jo en forening med over 5000 medlemmer med mange forskellige meninger og holdninger iblandt. Men fair nok, Let’s agree to disagree for denne gang 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s