Islamofobi fra venstre

I gamle dage svingede Enhedslistens Pelle Dragsted som medlem af tæskeholdet Antifascistisk Aktion kniplen mod dem, der som f.eks. Den Danske Forening advarede mod indvandringen af muslimer til Danmark.

I går sprang Pelle Dragsted så ud på (D)DR-2 som venstrefløjens svar på Tommy Robinson og erklærede krig mod “politisk islam”, som han sammenligner med fascisme. Til Ekstra Bladet begrunder Dragsted sit udfald mod muslimerne bl.a. således:

De steder hvor radikal politisk islam er kommet til magten har  venstrefløjen, fagbevægelsen og andre demokratiske kræfter betalt en høj  pris. I Iran slog Khomenei tusindvis af venstreorienterede og fagligt aktive  ihjel, mens andre rådnede op i fængslerne.

Islam har ganske rigtigt historisk set været en vældig antikommunistisk kraft. Det var f.eks. muslimske militsgrupper, der i 1965 udryddede verdens fjerde største kommunistparti, PKI i Indonesien. Tyve år senere drev muslimske militsgrupper USSR-kommunisterne ud af Afghanistan. Hvor islam vinder frem, bliver kommunismen udryddet. Så det er vel faktisk på tide, at man bævrer i det danske kommunistparti. Fra Kristeligt Dagblad:

Verdens muslimske befolkning vil vokse med 35 procent de kommende 20 år. I Danmark er antallet af muslimer fordoblet i løbet af 20 år, viser ny opgørelse.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 svar til Islamofobi fra venstre

 1. Christian Stormark siger:

  Det er meget godt med de venstreorienterede. De har så ondt af sig selv. Det er ligesom muslimerne. Hvad med jøderne eller armenierne? Har man nogensinde hørt at en jøde eller armenier sprængte sig selv i luften blandt en masse mennesker. Har jøder brændt kirker af, eller har armeniere brændt moskeer? Hvem nævner de kristne eller jøderne i Iran? Det bliver sikkert ikke Pelle Dragsted.
  Med Pelle Dragsted er det ligesom fanden; når han bliver gammel, går han i kloster. Jeg er blot bange for, at når han bliver gammel nok, kommer han ud igen. Mon ikke Pelle Dragsted også går til Danmarks Radio?

 2. Anonym siger:

  AT en fra den yderste venstrerfløj, vågner op siger mig at det er forsent.

 3. Hans Und siger:

  Dragsted har som forventet trukket fuldstændigt i land, senest på modkraft.

  Mht sovjets indsats i Afghanistan, så er en del af forklaringen i følge det såkaldte Mitrokhin Archive, at Andropov og KGB fandt ud af de havde et problem med “de langskægede”. En analyse af sagen viste, at det i højgrad var et spørgsmål om, at Afghanistan fungerede som base for de “langskægede”.

  Samtidig havde Andropov fra sin tid i ungaren en stærk forkærlighed for en “slå hårdt, slå først” doktrin. Internt i KGB blev det omtalt som hans “ungarske kompleks”.

 4. AEC siger:

  He he .. En kende typisk for Venstre-tosserne .. Springer op som en Løve, men falder ALTID ned som et umælende Lam.
  ALTID DANMARK

 5. Morten Borup siger:

  Skal vi holde et minuts tavshed, hvor vi tænker på de mennesker, der har lidt, mens Pelle Dragsted og hans venner har terroriseret dem?

  • Martin Kasler siger:

   Jer har personligt været udsat for Pelle Dragsted og hans metoder. Den historie får I ved lejlighed. Men mand til mand er han – som alle antifascister jeg er stødt på – absolut ikke noget mandfolk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s