EUSA-landenes nysprog

Ifølge kulturmarxistiske Information har Polen, efter sin overgivelse til EU i 2004, fået et stigende problem med udenlandspolakker, der som en art påvirkningsagenter for en fremmed magt, vender hjem for at propagandere for de tilstande, der hersker i EUSA-landene. En sådan påvirkningsagent citeres for følgende:

Polen er håbløst mono-alt muligt: Alle er hvide, alle er polakker, alle er kristne, og der er ikke megen tolerance for forskellighed. Vi kæmper stadigvæk de kampe om accept af bøsser og lesbiske, som Vesten tog for 30 år siden. Landet er dybt racistisk og fuldstændig uvidende om det.

De polske EUSA-kollaboratører kan så glæde sig over forholdene i Danmark, hvor sammenhængskraften for længst er blevet opløst i mangfoldighedens syrebad:

Over 70% af danskerne er nu i mod omskæring af drengebørn, viser en spritny undersøgelse. “Hvis omskærelse bliver forbudt i Danmark, vil landets jøder pakke deres kufferter og forlade det land, hvor jøder har levet i 400 år“, rasede jødernes overrabbiner i Danmark sidste år. I en frisk meningsmåling står Dansk Folkeparti til en femtedel af stemmerne. Dansk Folkeparti står sig godt med bl.a. euro-sektionen af World Jewish Congress og hylder varmt muslimers og jøders ret til at omskære drengebørn.

Muslimerne får tæv fra både venstre og Venstre. Først var det den gamle AFA-bølle Pelle Dragsted, der nu kandiderer til folketinget for Enhedslisten, som langede ud mod troende muslimer. Han blev overhalet af den unge Venstre-kvinde Inger Støjberg, der bad de samme muslimer skride hjem til deres “taberlande”. Fra partiet Liberal Alliance blev hendes udfald støttet af en kendt homofil, der som en anden neo-konservativ sammenlignede muslimerne med nazister og kommunister.

Men i dagens multi-kulti Danmark var muslimerne hurtige til at vende bordet rundt og påpege, at det faktisk var Støjberg, der var udemokratisk. Meget dansk spurgte de, “hvilken ret har Inger Støjberg til at forlange, at mennesker, hun ikke selv er enige med, skal forlade landet?” For på EUSA-landenes nysprog betyder “dansk” nemlig “demokratisk” og ikke f.eks. “sundt, hvidt og kristent” – sådan som “polsk” tilsyneladende stadig betyder på polsk.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i EU, totalitarisme, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til EUSA-landenes nysprog

  1. vasisli siger:

    Hej Martin. Rigtig god beskrivelse, hvis jeg har forstået din artikel rigtigt. Hvis pointé er, at man ikke både kan argumentere for monokultur(danskhed) og demokrati(inkl. tolerance, åbenhed, ytringsfrihed etc.) samtidig. Hvad jeg måske savner er, en besvarelse på hvorfor det er gået så galt i Danmark og som i resten af Vesteuropa. Mit eget svar, er elitens profithunger, eksemplificeret i kravet om vækst for enhver pris, og massernes forfald til det behagelige liv, eksempliciceret i tv-programmer som “paradise hotel”. Men måske har du eller andre et andet bud

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s