Zimmerman frifundet

Den frivillige vagtmand George Zimmerman, blev i nat frifundet for alle anklager om mord e.l. på den unge neger Trayvon Martin. Retten fandt, at Zimmerman handlede i selvforsvar, da han fra liggende stilling skød den muskuløse Martin, mens denne tæskede løs på ham. Den sorte voldsmand blev dræbt med et enkelt skud fra Zimmermans 9 m.m. Kel-Tec model PF-9, et blandt lovlydige borgere populært håndvåben til selvbeskyttelse.

Trayvon Martin:

TrayvonMartin

George Zimmerman efter sit møde med Trayvon Martin:

Zimmerman

Dommen i Florida er et slag i ansigtet på Obama-regimet, der aktivt har forsøgt at påvirke sagens udfald, og ifølge Jyllandsposten frygter mange nu for George Zimmermans liv. Den magtfulde negerorganisation NAACP opfordrer Det Hvide Hus til fortsat forfølgelse af Zimmerman, der er halvt hvid.

Congratulations, George Zimmerman. May God protect you.

Kel Tec

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i USA. Bogmærk permalinket.

3 svar til Zimmerman frifundet

 1. Polka Charlie siger:

  Sagen mod George Zimmerman burde aldrig have været ført ved domstolene. De faktuelle omstændigheder gjorde sagen uegnet, da retten ikke ville kunne dømme efter de ønskede bestemmelser. Bestemmelserne finder med andre ord ikke anvendelse på det konkrete forhold. (Så hele ‘sagen’ virker lidt suspekt…) Desuden ville Castle doktrinen og Floridas “Stand-your-ground” bestemmelser givetvis også have hindret en domsafsigelse til ‘fordel’ for anklagemyndigheden og staten Florida.

  Sagen var politisk motiveret (og ‘politisk korrekt’) – og det er dødsens-betændt i et retssamfund, at sager kan føres på baggrund af følelser og ikke alene med udgangspunkt i gældende ret – det er en sand skamplet på det amerikanske demokrati og et angreb på den lovlydige borgers retssikkerhed som er anført af radikale kræfter som Obama (f.eks. hans “min søn ville se ud som Trayvon Martin” udtalelse samt (beviseligt) magtmisbrug udøvet gennem det amerikanske justitsministerium) , Jesse Jackson, Al Sharpton m.fl.
  Derudover har der været en masse ufint spil fra anklagemyndigheden og retsvæsenet – f.eks. blev forsvaret nægtet adgang til væsentligt bevismateriale som talte for Zimmermans frifindelse… Det blev så afleveret til forsvaret af en whistleblower – som promte blev fyret! – nu pågår så en undersøgelse omkring hvordan det kunne ske, at forsvaret ikke fik udleveret alt det materiale de var berettiget til…

  Nu venter der formentlig George Zimmerman en bølge af civile søgsmål – nok mest af symbolsk/chikanøs karakter. Forsvaret har allerede meddelt de vil søge om immunitet for George Zimmerman i forhold til sådanne søgsmål. I det omfang at en sådan immunitet ikke bevilges vil de følge sagerne til dørs.

  – Så Jeg er helt enig, tillykke til George Zimmerman og den vingeskudte amerikanske retsstat.

  • Martin Kasler siger:

   Trods dansk presses systematiske løgne om det modsatte, så påberåbte Zimmerman sig ikke “stand your ground”-retten i Floridas lovgivning som forsvar. Han påberåbte sig – og blev frikendt efter – at have handlet i nødværge. Hvis Martins overfald havde fundet sted i Danmark, ville Zimmerman også være blevet frikendt – hvis ellers lovlydige borgere herhjemme havde lov til at bevæbne sig mod de stadig flere halvvilde mennesker, der med magthavernes velsignelse strejfer om i vore gader og stræder.

 2. Polka Charlie siger:

  “Desuden ville Castle doktrinen og Floridas “Stand-your-ground” bestemmelser givetvis også have hindret en domsafsigelse til ‘fordel’ for anklagemyndigheden og staten Florida.”
  Så jeg er helt med på, at Zimmerman ikke påberåbte sig den 😉

  Analogien til Danmark, om at Zimmerman også ville være blevet frikendt, er jeg helt på linje med – se f.eks. Rust-sagen.

  Pressemeddelelse, relevant forhold, Rust-sagen: ca. midt på siden: http://www.domstol.dk/oestrelandsret/nyheder/domsresumeer/Pages/Pressemeddelelse%28Caf%C3%A9Rust.aspx

  Du kan også læse hele dommen på UfR.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s