Far redder sit barn

Nedenfor vil I se en af de mest rørende videoer, jeg mindes at have set. Den viser, hvordan abortrådgiver Todd Bullis fra Abolish Human Abortion får en ung far til at redde sit ufødte barn. Læg vel mærke til videoens slutning, hvor man ser hele den nu lykkelige familie køre væk bort fra abortanlægget:

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Familien. Bogmærk permalinket.

Et svar til Far redder sit barn

  1. Polka Charlie siger:

    Personligt har jeg det sådan, at jeg alene mener at abort skal være en mulighed såfremt der er bestyrket bevis for, at gennemførsel af graviditeten udgør en risiko for moderens liv og førlighed, at der ligger en forbrydelse bag graviditeten (f.eks. voldtægt, incest o.lign) eller at der er tale om en eller anden form for blodskam (f.eks. parterne er ubekendte med nært slægtsskab) – samt hvis der er tale om et sygt foster (f.eks. Downs Syndrom). Alternativt må man gennemføre graviditeten.

    Er man i tvivl om hvad abort er for en størrelse, så kan man tage med Glen Beck på besøg hos ‘doktor død’ – det er ikke for sarte sjæle – og se hvordan den slags “ordnes”.
    http://www.irishcentral.com/news/-Glenn-Beck-goes-after-disgraced-abortion-doctor-Kermit-Gosnell-with-graphic-video-on-The-Blaze-203370141.html

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s