Kommune støtter ekstremister

Her op til retssagen mod Redox for hacking, hærværk, grov vold og ulovlig våbenbesiddelse, forsøger gruppen efter længere tids pause at relancere sig som lovlig udgiver af et massemedie.

Som ansvarshavende redaktør har man valgt Simon Bünger Paulsen, der tidligere har forsøgt sig som gadekriger, f.eks. i Helsingborg 2010 (Foto: Uriasposten):

Den kalveknæede og stærkt overvægtige Bünger Paulsen fandt dog en mere stillestående rolle som gadefotograf (Foto: Uriasposten):

Simon Bünger Paulsen huserer på internettet under dæknavnet “Bomberqueer”. Udtrykket “queer” er en fremmedartet benævnelse for homofil. Nedenfor ses han trykke sig op ad Danskernes Partis formand, den slanke og veltrænede  Daniel Carlsen (Foto: Nationaldemokraten):

Ifølge hjemmesiden Projekt Antifa, så drejer manøvren med Bünger Paulsen sig i det væsentlige om at omgå Persondataloven:

Titlen som ansvarshavende redaktør kommer af, at redox.dk nu er tilmeldt Pressenævnet. Det betyder, at det ikke længere er Persondataloven, men i stedet Medieansvarsloven og de presseetiske retningslinjer, som gælder for hjemmesidens indhold.

Efter en række grove krænkelser af privatlivets fred, lukkede Datatilsynet i august 2011 nemlig Redox’ hjemmeside, der den gang blev drevet fra en anonym postboks på Frederiksberg. I dag har Redox registret sig i Det Centrale Virksomhedsregister som forening med kontaktadressen “VerdensKulturCentret, Nørre Allé 7, 2200 København N“.

Ifølge egne oplysninger har VerdensKulturCentret i skrivende stund en vis Esben Frost Kristensen ansat som projektkoordinator. Han er identisk med den Esben Frost, der gennem flere år har spillet en ledende rolle i organisationen Internationalt Forum.

Som man kan se på Uriasposten, så havde Redox så sent som 2012 kontaktadresse hos netop Internationalt Forum. Og som man kan se her, så optrykker Internationalt Forum på sin hjemmeside artikler af tidligere nævnte Projekt Antifa.

Blandt Esben Frosts venner på Facebook, finder vi Charlie Krautwald, der i 2010 var på studietur i Mexico, arrangeret af Internationalt Forums såkaldte Mexico-gruppe, der ledes af netop Esben Frost.

Charlie Krautwald er tillige medlem af Produktionskollektivet Opbrud. Det er han sammen Rasmus Preston, der også fungerer som talsmand for Projekt Antifa. Et tredje medlem af det såkaldte produktionskollektiv er Andreas Rasmussen, voldstiltalt medlem af Redox og leder af tæskeholdet Antifascistisk Aktion.

Jeg skal ikke kunne sige, om det er Esben Frost Kristensen, der har skaffet Redox adgang til de skatteyderbetalte lokaler på Nørre Allé. Forbindelserne er der, men der kan meget vel være mange flere skjult for offentligheden. Tilbage står, at Københavns kommune måske burde se lidt nærmere på, hvad der egentligt foregår i ejendommen Nørre Allé 7.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andreas Rasmussen, Redox. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s