Kommunalt ansat sigtet i Redox-sag

I går fredag begyndte retssagen mod spionringen Redox. Hovedmanden, den tidligere straffede A.R., spillede op for publikum:

Mens senioranklageren gennemgår sagen, sidder den 27-årige AR, der som den eneste er tiltalt i samtlige af anklageskriftets fem forhold, og smågriner flere gange. Bagest i retslokalet har omkring 20 venner og pårørende taget plads.

Ifølge Uriaspostens Kim Møller, der modigt forsøgte at dække sagens første dag, var der ikke tale om “venner og pårørende“, men om “20-30 venstreradikale“, der under ledelse af den sært Hitler Jugend-klippede Rasmus Preston, agerede vagtværn og tæskehold. Kim Møller fortæller bl.a.:

… da vi skulle ud stod fyren der sad foran mig demonstrativt ved udgangen, og 10+ autonome fulgte os ned af trapperne fra 3. sal. Jeg forventede hvert øjeblik et skub eller slag, men formålet var vist mest intimidering.

Da vi kom ned på gadeniveau, gik vi målrettet væk fra forfølgerne, der med Rasmus Preston i spidsen fulgte os nogle hundreder meter væk, til vi fandt en taxi. Preston talte i telefon undervejs, muligvis med mere maskerede udgaver af ‘Gadens parlament’ – og vi besluttede os for at blive væk fra eftermiddags-sessionen.

Ellers var dagens nok mest interessante element, at politiet har sigtet en ansat i Københavns kommune for at have givet personfølsomme oplysninger til Redox-banden. Det drejer sig om en kvinde, der som belønning fik en flaske dyr vin af Andreas Rasmussen. “Hun er sigtet for at have lækket oplysninger fra cpr-registret“, lød det fra sagens anklager.

Ifølge en pressemeddelelse fra Danskernes Parti, så er Redox igen meldt til Datatilsynet for ulovlig registrering af rent private forhold.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Redox. Bogmærk permalinket.

3 svar til Kommunalt ansat sigtet i Redox-sag

 1. Hans Und siger:

  Rasmus Preston er jo indbegrebet af det skribøsen Suzanne Brøgger har kaldt en vammelsmuk arier. Det understreger han jo fint ved sit valg af fremtoning. Og udover det så nære han som føreidolet Hitler jo en dyb beundring for muhammedanere og et tilsvarende had mod jøder.

 2. Kim A. siger:

  Puha, ja man bliver jo helt skræmt af at beskue det degenererede afskum af en landsforræder… 😀

 3. Hans Und siger:

  OT
  Medkræft meddeler at deres homofili kritisk kandidat i Odense opstiller på egen liste.

  Hybris og den slags…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s