Dragsdahl var påvirkningagent

Ifølge tidligere PET-chef Ole Stig Andersen, så var journalisten Jørgen Dragsdahl under den kolde krig en “påvirkningsagent“, der “arbejdede for KGB som meningspåvirker.”

Det skriver det kulturmarxistiske organ Information, der gennem en årrække lod Dragsdahl lægge gift for bl.a. NATO’s såkaldte dobbeltbeslutning. Bladet fortsætter (min fremh.)

Netop påvirkningsagenter var blevet stedse vigtigere for russerne, forklarede den tidligere PET-chef, efter den sovjetiske 20. partikongres i 1956 forlod forestillingen om socialistiske revolutioner i hver enkelt nationalstat. I stedet blev kræfterne brugt på at påvirke opinionen og politikerne i de vestlige lande…

Baggrunden for operationssagen mod Dragsdahl var ifølge Andersen, at Information-journalisten havde »usædvanlige konspirative møder med en fremmed efterretningstjeneste«.

Derfor havde Andersen på et møde i embedsmændenes sikkerhedsudvalg også diskuteret Dragsdahls deltagelse i SNU, som var et Sikkerheds- og Nedrustningspolitisk Udvalg, hvor medlemmerne bl.a. modtog klassificeret materiale. Efter aftale med direktøren for Udenrigsministeriet Eigil Jørgensen holdt man inde med at udlevere den slags papirer til SNU-medlemmerne, så længe Dragsdahl deltog: »Vi ville ikke have, at Dragsdahl fik adgang til den slags,« sagde Andersen.

Oplysningen om PET’s opfattelse af Dragsdahl, der er blevet kaldt arkitekten bag Danmarks såkaldte fodnotepolitik i 1980’erne, er kommet frem i forbindelse mod Dragsdahls injuriesag mod professor Bent Jensen.

I en kronik i Jyllandsposten 14. januar 2007 skrev Bent Jensen bl.a.:

PETs fortrolige konklusion til eget brug lød således: »Set med KGB-briller har D[ragsdahl]s position […] været ualmindelig nyttig. Det er ikke uden grund, at han på et tidspunkt i Centret blev benævnt som “nr. 1” i Danmark, men hvor meget man reelt har fået ud af denne agent, kan der kun gisnes om.« Dragsdahl var altså ifølge både KGB og PET KGB-agent.

Bent Jensens afsløring af Jørgen Dragsdahl blev 2010 underkendt af byretten i Svendborg, der dømte forfatteren til bl.a. Stalinismens fascination og danske venstreintellektuelle for injurier mod den tidligere så magtfulde meningsdanner Dragsdahl. Sagen blev anket til landsretten, hvor den i skrivende stund verserer. Besøg Bent Jensen-Foreningen for mere information.

I 1982 opfordrede Jørgen Dragsdahl direkte indvandrere til at begå vold mod danskerne:

Tilsyneladende har de hvide danskere kun respekt for vold… det virker, og rygtet siger, at der efterhånden er mange “fejlfarver”, som ruster sig til opgør...

Ved samme lejlighed luftede Dragsdahl åbent sit oikofobe racehad:

Racismen trives i den presse, som undlader det daglige pres på institutionerne, så de hjælper indvandrerne til bedre kår, og undlader den daglige opdragelse af en befolkning, som endnu er meget hvid og egocentrisk.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Jørgen Dragsdal. Bogmærk permalinket.

4 svar til Dragsdahl var påvirkningagent

 1. Hans Und siger:

  Dragsdahl er jo en ganske morsom parodi på et eller andet mht race. Her er hans svar på begivenheder 1980:

  “»Nej,« svarede Dragsdahl og gav sig i kast med at forklare, hvordan han på det tidspunkt var kæreste med en sort kvinde af amerikansk afstamning, der var blevet dansk statsborger. Hun skulle egentligt være rejst med til Washington, men da kæresteparret under et tidligere besøg i byen havde haft en række ubehagelige oplevelser fra både hvide og sorte amerikanere, når de blev set sammen, nægtede hun at tage med.”

  De kunne vel bare have taget ophold i et reservat for rødhuder? Næppe for rødhuder er særdeles bevidste om egen kultur, afstamning m.v., hvilket man kan læse om hos, desvære meget syge, Dr. Yeagley på badeagle.com, og de ville næppe bruge et så mildt ord om Dragsdahls aktiviteter som “påvirkningsagent”.

  I øvrigt morsomt, at følge kommentarsporet hos Des-Information. En Curt Sørensen mener f.eks., at der slet ikke findes marxistiske historikere på de såkaldte universiteter.

  Omtalte neger kvinde må vel i øvrigt være den med hvem Dragsdahl avlede et mulatbarn, der nu er koverteret til den muhammedanske race, Dragsdahl havde vel foretrukket den marxistiske race, en lidt spøjs måde at gøre sig raceren på. Men intet er vel umuligt, hvis man tror stærkt nok på profeten Marx og hans dicipel, den homofile sadomasochist Focoult.

  • Martin Kasler siger:

   Curt Sørensen er ligesom Jørgen Dragsdahl tidligere medlem af det nykommunistiske parti Venstresocialisterne.

   Om ham (Sørensen) har Bent Jensen skrevet: “Manden har været besat af mig og mine mange onde gerninger i et kvart århundrede, og det lønner sig ikke at forsøge at diskutere med besatte mennesker.”

   Deri har Jensen uden tvivl ret.

   • Martin Kasler siger:

    Og nu vi er ved de slibrige detaljer: Ifølge kunsthistorikeren Camille Paglia, der selv er homofil, så smittede Foucault op til sin død bevidst en række seksualpartnere med AIDS.

 2. Hans Und siger:

  Curt Sørensen udvikler kommentarsporet hos Des-Information på morsomste vis.

  Nu udnævner han, underforstået, Bent Jensen til marxist:

  “Det er i det hele taget een af de betænkelige brist i Bent Jensens forskning: hans konklusioner er altid givet på forhånd, han forholder sig ikke kritisk selvreflekterende til sit eget teoretiske grundlag og tilgang, han viger uden om alle teorier og synspunkter som kunne modsige hans egne teser, han diskuterer ikke seriøst med forskere der mener noget andet end ham selv, men skælder dem ud, hans målsætning er ikke videnskabelig analyse og objektivitet, men personforfølgelse og ‘udhængning’ med navns nævnelse af kættere, dissidenter og ‘slyngler’. Han var som skræddersyet til opgaven”

  Til gengæld påstår han, udstrykkeligt, at Villaume ikke er marxist:

  “Men Villaume er ikke ‘marxist’ . Sandheden er blot at han har dristet sig til at tænke uafhængigt af ‘tidsånden’ og mene noget andet end Bent Jensen.”

  logisk stingens i de hellige haller? desvære er det nok for meget at håbe på, at der blot er tale om et gerontologisk tilfælde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s