Ved en korsvej

Foreningen Retten til Liv er – måske sammen med Åbne Døre – en af de få kristne organisationer herhjemme, som jeg mener man kan have respekt for. Foreningen kæmper for, ja, retten til liv for de omkring 16,000 ufødte børn, der hvert år dræbes i Danmark.

Netop i år er det fyrre år siden, at politikerne med et lovindgreb gjorde det lovligt at myrde de små, forsvarsløse skabninger. I lørdags markerede Retten til Liv modigt dette tragiske jubilæum ved at rejse 16,000 hvide kors på en idyllisk mark ved Hedensted mellem Horsens og Vejle.

Minister Mette Fredriksen benyttede lejligheden til at lufte liberaldemokratiets menneskesyn, “Fri abort er en del af ethvert frit samfund.” Man har pudset Vejdirektoratet på sagen og håber at få den symbolske kirkegård erklæret ulovlig.

Vejdirektoratet vil bruge Naturbeskyttelsesloven til at få de hvide kors erklæret for “ulovlig propaganda“. Parallelt hermed vil man forsøge at føre bevis for, at korsene er til fare for trafiksikkerheden.

Samme taktik brugte magthaverne, da mindelunden for abortofre i Vedersø åbnede i 1999. Den gang pudsede man Naturklagenævnet på sagen, og fik i 2007 Højesteret til at lukke den lille lund.  Parallelt med statens angreb, blev mindelunden flere gange hærget af rabiate fosterdrabstilhængere.

Foreningen Retten til Liv har under mere beskedne forhold dog genåbnet mindelunden, ligesom man på internettet har åbnet den elektroniske mindelund Til Minde Om Hvert Barn…

Man anslår, at siden lovliggørelsen af forsterdrab, er omkring 800,000 ufødte børn blevet dræbt af danske læger.

In Hoc Signo Vinces.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Moralsk oprustning, Tro. Bogmærk permalinket.

Et svar til Ved en korsvej

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s