SFI under pres

Motorcykelklubben Devils Choice MC kræver nu et dementi fra Det Nationale Forskningscenter for Velfærd (SFI), der for nylig stemplede gruppen som en voldelig højreekstremistisk organisation.

I en pressemeddelelse skriver DCMC bl.a.:

Devils Choice MC hører ikke til i en kortlægning af antidemokratiske og  ekstreme miljøer i Danmark. Vi føler at notatet og det at det lægges ud til  pressen repræsenterer et stykke antidemokratisk arbejde, hvor vi som gruppe  lægges for had.

DCMC’s advokat bekræfter til Ekstra Bladets Sune Fischer, tidligere kendt som ‘Greven’ i det autonome miljø, at “Jeg finder grundlaget for del-rapportens beskyldninger meget tyndt. Jeg har  taget kontakt til forskningsinstituttet i forbindelse med sagen“.

I går blev SFI politianmeldt for ærekrænkelse mod nationaldemokraterne i Danskernes Parti, som SFI beskylder for at være anti-demokratiske og hyre “gorillaer” til at bruge vold mod venstreorienterede.

Også Danish Defence League afviser i en pressemeddelelse SFI’s beskyldninger:

  DDL betegnes uretmæssigt som voldelig,nynazistisk og antidemokratisk. Dette må vi i naturligvis med et skævt smil og skuldertræk afvise. Journalisterne kan jo efter bedste evne forsøge, at afkode vores  formålserklæring som uomtvisteligt tilkendegiver vores demokratiske og  fredelige virke samt hensigter.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i SFI. Bogmærk permalinket.

Et svar til SFI under pres

  1. Hans Und siger:

    Jeg håber det bliver afdækket hvem de anonyme smæde skribenter SFI skjuler er. Velsagtens nogle til REDOX og Enhedslisten/SF tæt relaterede personager.

    De juridiske initiativer fra DP og motorcykel klubben kan gøre dette. Eller retter burde kunne, for jeg kan sagtens forestille mig, at SFI vil bruge ganske mange penge på, at beskytte deres skribenter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s