Sportskamp (West against the Rest)

Som jeg tidligere har omtalt, så har man i Rusland vedtaget en række love, der forbyder propaganda for homofili til mindreårige.

Den slags tåler EUSA-landenes stadigt mere magtfulde homofile ikke. Her op til næste års olympiske vinterlege i Sochi har de derfor arbejdet hårdt og systematisk på, at få en boykot af Vinter-OL i stand. Intet tyder dog på, at det vil lykkedes for dem.

Men på den sportslige arena venter der forude endnu større opgør mellem de livstrætte civilisationer i vest og de nye, unge stormagter…

Fodbold er en sportsgren, som drenge og purunge mænd traditionelt er flokkedes massivt om. Det kan derfor ikke overraske, at homofile nu målrettet går efter at få magt over netop denne sport. I 2018 skal Rusland være vært for verdensmesterskaberne i fodbold og jeg tror alle nemt kan forestille sig, hvilken hysterisk ballade Vestens homofile pønser på.

Men den helt store styrkeprøve kan vise sig i 2022, hvor Qatar ved Den Persiske Golf skal været vært for Fodbold-VM. Qatar er medlem af GCC-unionen, hvis fem medlemslande alle forbyder indrejse for homofile.

I GCC-medlemsstaten Kuwait er sundhedsmyndighederne for nyligt begyndt at screene indrejsende for homofili. “[W]e will take stricter measures that will help us  detect gays, who will be then barred from entering Kuwait or any of the GCC member states”, fastslår den kuwaitiske sundhedsdirektør.

I GCC-medlemsstaten Saudi Arabien har man allerede dødsstraf for homofili.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i homofili, Rusland. Bogmærk permalinket.

3 svar til Sportskamp (West against the Rest)

 1. vasili siger:

  Hej Martin.Jeg tror nu ikke, at du har ret i følgende “Men den helt store styrkeprøve kan vise sig i 2022, hvor Qatar ved Den Persiske Golf skal været vært for Fodbold-VM. Qatar er medlem af GCC-unionen, hvis fem medlemslande alle forbyder indrejse for homofile.” Af en eller anden grund, synes de homofiles kamp primært rettet mod kristne lande. Måske er der størrere krafter på spil, end blot denne minoritet.

  • Martin Kasler siger:

   Omkring de kommende vinterlege, så skal IOC have stor ros for deres rimeligt faste kurs overfor den homofile lobby vis a vis Ruslands gældende love.

   Nå, men noget tyder på, at jeg får ret, Vasili:

   “A leading London-based LGBT campaigner has called on FIFA to cancel the 2022 World Cup in Qatar over reports that Gulf Cooperation Countries will introduce medical screening tests to “detect” and ban homosexuals entering the countries.”

   http://www.ibtimes.co.uk/articles/512285/20131008/qatar-2022-kuwait-gay-tests-fifa-world.htm .

   • vasili siger:

    Hej Martin. Tak for din dokumentation. Men egentlig sigter jeg ikke mod de homofiles ønsker, som vist ingen af os er i tvivl om, som jeg sigter mod om de vil få lydhørhed, hos journalister, organisationer (FIFA) og i sidste ende hos vestlige politikere. For det er vel det styrkeprøven handler om.
    Jeg er ikke i tvivl om at alle 3 begivenheder vil blive afholdt, med mindre en krig kommer i vejen, og det er trods alt ikke utænkeligt. Men jeg tror, at der vil blive lagt pres, fra politikere og resten af eliten, på vestlige sportsudøvere i 2014 og 2018, for at udtrykke sympati for de homofili, et pres der ikke vil være tilstede i 2022. Men det må tiden jo vise.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s