Hvorhen, Europa?

Europe’s Muslims may prove to be the real endangered species; after all, Europe’s history of dealing with rejected minorities veers between genocide and, for the lucky, ethnic cleansing… Europe is a killer continent.  When the chips are down, it will kill again.
Ralph Peters, militæranalytiker.

For blot tre år siden forsøgte det kulturmarxistiske organ Information at afblæse indvandrerdebatten. Man skrev f.eks.:

Indvandrerdebatten har gennem 00’erne været stærkest i lande som Norge, Østrig, Holland, Danmark og Norditalien, påpeger [professor] Jørgen Goul Andersen, og fælles for de områder er, at økonomien har haft det godt.

“Derfor kan jeg være tilbøjelig til at betragte indvandrerdebatten som et overskudsfænomen – et eller andet skal man jo tale om, når der ikke er andet at hidse sig op over.”

Debatten om Danmarks fremmedproblem gik selvfølgelig ikke væk. Tværtimod synes en række undersøgelser at vise, at racehadet aldrig har været større. F.eks. mener omkring en tredjedel af danskerne, at vi er for tolerante overfor muslimerne. Kun 8% af os ønsker muslimske svigerbørn, mens hele 49% klart siger nej tak.

Information må derfor have fat i en anden forklaring fra en anden akademiker:

Stigningen i islamofobi og andre former for intolerance i krisetider er ikke i sig selv overraskende, idet fordomme bunder i frygt, og i krisetider vokser usikkerheden og frygten, forklarer [professor] Andreas Zick.

Ifølge den fine professor, så skyldes stigningen i europæerens racehad “primært, at de velstående og veluddannede europæere nu også er begyndt at se skævt til muslimerne.” Samtidig skal en dugfrisk undersøgelse fra Storbritannien vise, at omkring 30% af de unge ikke stoler på muslimer og mener, at landet ville være bedre hvis der var færre af dem.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Counter Jihad, EU, Eurabia, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s