Kommunistisk valgkamp II

Ifølge Nordjyske har Enhedslistens byrådskandidat Hans Henrik Jensen fået Danskernes Partis valgvideo fjernet fra den lokale biograf. Altså samme taktik som Enhedslistens byrådskandidat Cecilie Roed Schultz brugte i Fredericia.

Se den forbudte valgvideo:

Samtidig med Enhedslistens kampagne mod Danskernes Parti, har tæskeholdet Antifascistisk Aktion (AFA) i en ny video opfordret sine voldelige tilhængere til totalkrig mod Danskernes Parti.

Som noget nyt i tæskeholdets historie, kan man i denne video se et AFA-medlem stå frem under eget navn. Nemlig Sille Lindeberg fra Nørrebro (tidligere Allerød).

Sille Lindeberg har tidligere lavet oversættelsesarbejde for AFA’s korpulente leder, Andreas Rasmussen. Med i Rasmussens projekt var desuden folk som tidligere Demos-medlem Anne Jessen, terrordømte Katrine Willumsen, samt Maja Pedersen, der vanligvis arbejder i regi af den voldelige hackergruppe Redox.

Også et tidligere fremtrædende medlem af Enhedslisten deltog i Antifascistisk Aktions arbejdsgruppe. Det drejer sig om Lotte Knold Andersen, der i 2001 blev frikendt for brandstiftelse.

I København er det ikke kun valgplakater fra Danskernes Parti, der bliver revet ned. Den røde valgterror rettes også mod Rasmus Jarlov, BR-medlem for Det Konservative Folkeparti og kendt kritiker af det yderste venstres metoder.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Antifascisme, Den røde terror. Bogmærk permalinket.

2 svar til Kommunistisk valgkamp II

  1. Hans Und siger:

    Endnu et faktum der undstøtter, at AFA m.v. er den væbnede gren af det kommunistike parti.

    Vides det om Katrine Willumsen er familiært relateret til kommunisten Nicolai Willumsen, MF for Enhedslisten?

    • Martin Kasler siger:

      Det ved jeg i skrivende stund ikke med sikkerhed. Men Nikolaj (sic!) Willumsen har lavet et “forskningsprojekt” med Ulrik Sebastian Kohl, der blev terror-dømt i samme sag som Katrine Willumsen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s