Kommunister og nazister i fælles front mod DP

Sidste weekend havde TV Syd et sobert indslag om den utryghed, det har skabt blandt almindelige mennesker, at den voldelige hackerbande Redox har registreret tusindvis af stillere for partier såsom Retsforbundet, Danskernes Parti og Social Balance.

I indslaget kommer der nogle ting frem, som var nye for mig. Bl.a., at også Demos skulle have søgt om aktindsigt i Danskernes Partis stillerliste hos adskillige kommuner. Jeg har forhørt mig rundt omkring om sagen og kan fortælle, at Danskernes Parti faktisk har fået både kommunister og nazister på nakken. Det viser sig nemlig, at Petter Sommerfelt fra Demos og Esben Kristensen fra DNSB begge har søgt om aktindsigt i partiets stillerlister.

Petter Sommerfelt (yderst t.v.) flankerede i 2006 nu afdøde Demos-fører Erik Jensen under en demonstration i Svendborg. Yderst til højre Mads Bjerre Mouritzen, en aldrende gadekriger fra Nørrebro.

Den i dag muslimske konvertit Mads Bjerre Mouritzen kunne ved samme lejlighed ses i selskab med Claus Svart Haagensen fra Redox.

Da Maja Larsen og Claus Svart Haagensen fra Redox allerede har søgt om aktindsigt i snart sagt et hav af stillerlister, tyder noget altså på, at Redox og Demos ikke udveksler informationer. Nazisterne vil formodentligt bruge stillerlisterne til at fiske i, hvad de tror er rørte vande.

En landsretsdom fra 2009 fastslår, at man om Demos gerne må sige, at foreningen “opfører sig som fascister ved at bruge vold som politisk middel“.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Antifascisme. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s