Enhedslisten og Redox (Cecilies voldelige venner)

Som tidligere nævnt (se nedenfor), så omtalte TV2 Bornholm i går hvordan jeg har søgt aktindsigt i Enhedslistens stillerlister. I den forbindelse interviewede man Enhedslistens Morten Riis. Atiklen slutter:

[Morten Riis] oplyser desuden at han har svært ved at se sammenhængen mellem Redox og Enhedslisten.

– Den eksisterer altså ikke, siger han.

Martin Kasler har en anden opfattelse. Han mener at der er klare synlige forbindelser mellem Enhedslisten og personer tilknyttet Redox og andre stærkt venstreorienterede aktionsgrupper på blandt andet Facebook.

Nu er det ikke noget, jeg sådan bare mener. F.eks. udtrykte Enhedslistens spidskandidat i Fredericia, Cecilie Roed Schultz, på Facebook stor begejstring, da Københavns byret øste frifindelse og milde domme over syv centrale Redox-medlemmer:

CecilieRedoxUdover Cecilie Roed Schultz’ konkrete omtale af Redox som “vore venner”, er hun på Facebook venner med ikke blot voldsdømte Erik Storrud, men også med Andreas Rasmussen, der leder både Redox og tæskeholdet Antifascistisk Aktion:

CecilieVennerSverigesbåden, som Andreas Rasmussen bruger som profilbillede, er en indforstået henvisning til, at han pendler mellem AFA-grupperne i København og Helsingborg. Nedenfor ses han (midtfor t.v.) på togt i Århus 2008:

Kbh-AFA2Som det sikkert er de fleste læsere af RR bekendt, så har Cecilie Roed Schultz fedladne AFA-ven dom for, at han må kaldes politisk psykopat.

Siden Morten Riis på Bornholm så kategorisk benægter, at der skulle være forbindelse medlem Enhedslisten og Redox, så synes jeg vi skal antage, at han ikke var bekendt med, hvem hans prominente partifælle i Fredericia omgås.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andreas Rasmussen, Enhedslisten, Redox. Bogmærk permalinket.

Et svar til Enhedslisten og Redox (Cecilies voldelige venner)

  1. Viking siger:

    Godt arbejde!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s