Sejrede Nietzsche sig ihjel?

Hvis nogen gerne vil gøre sig klart, hvilken moral EU’s demokratiske liberalisme står for, så har vi to dugfriske eksempler på, hvad der rent faktisk finder sted under dette regime.

I går idømte myndighederne i EU-delstaten Kroatien fodboldspilleren Josip Simunic en større bøde for ‘opfordring til had’, fordi han efter en landskamp for nylig mod Island, greb en mikrofon og råbte Za dom! ud til publikum, der ellevilde svarede ham Sremni!:

Den kroatiske hilsen kan nogenlunde oversættes til “For Fædrelandet! Klar!” og blev brugt af Ante Pavelićs antikommunistiske Ustaša-bevægelse, der under anden verdenskrig sloges side om om side med Tyskland og Italien for et frit og uafhængigt Kroatien.

I min bog sættes straffen over Josip Simunic i relief af begivenheder her i EU-delstaten Danmark. Ved det nys overstående kommunalvalg- og regionsvalg gik Danmarks førende kommunistparti, Enhedslisten – De rød-grønne, frem fra 2,3% til 6,9% af stemmerne. Udover at kommunismen som ideologi og bevægelse er historiens største morder, så er det for mig allermest chokerende, at Enhedslisten for nylig faktisk krævede blodskam legaliseret.

Den tyske filosof Friedrich Nietzsche prædikede, at alle værdier skulle ‘omvendes’. Hvad der var godt, skulle blive ondt, og hvad der var ondt, skulle blive godt. I den forstand må Nietzsche siges at være blevet demokratisk liberalismens hoffilosof. Forne tiders ædle idealer trædes under fode, mens tabuer så gamle som menneskeracen bliver brudt.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i EU. Bogmærk permalinket.

Et svar til Sejrede Nietzsche sig ihjel?

 1. Hans Und siger:

  10 spilledages karantæne fra EUSSRs fodboldkontor.

  http://jyllands-posten.dk/sport/fodbold/landshold/ECE6340454/kroat-misser-vm-pa-grund-af-nazi-sang/
  I øvrigt er der ikke nogen grund til, at interessere sig for sport, der er styret af magthaverne. De er være end matchfixere.
  Giv mig ædle ting som sumobrydning og hanekamp.

  Nazi sang????????

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s