Bande presser antifascister

I 1971 tilranede venstreekstreme i København sig ejendommen Stengade nr. 50 på Nørrebro. Med løbende trusler om vold og optøjer har de siden da anvendt bygningen, som de kalder ‘Folkets Hus’, for kommunens regning.

For nogle år siden forsøgte Københavns Kommune at normalisere driften af ‘Folkets Hus’. Men den gik ikke. Således skrev det kulturmarxistiske organ Information så sent som i sidste uge:

Det er de færreste, der ved, at optøjerne omkring Ungdomshuset på Jagtvej var skræmmende tæt på at gentage sig i 2009. Denne gang med Folkets Hus på Nørrebro som omdrejningspunkt…

I 2009 blev det politisk besluttet at Folkets Hus skulle normaliseres ligesom andre kulturtilbud i København. Det betød, at der blev stillet krav om, at der skulle udarbejdes en kontrakt og betales husleje. Og hvis brugerne nægtede, ville det i sidste ende reelt betyde en rydning af huset.

Det skabte røre i brugergruppen omkring Folkets Hus, der hurtigt rettede henvendelse til Kulturudvalget i København.

Med Ungdomshuset i frisk erindring blev optrapningen af konflikten afværget i sidste øjeblik, da et rødt flertal i Kultur- og Fritidsudvalget stoppede processen og indledte forhandlinger med Folkets Hus om etableringen af en permanent forankring i huset.

I går kunne Uriasposten så fortælle om, hvordan de røde nu er ved at blive presset ud af ‘Folkets Hus’ af indvandrerbanden Loyal To Familia (LTF).

Som det fremgår af Uriaspostens dækning, så er det røde tæskehold Antifascistisk Aktion (AFA) blandt de grupper, der holder til i ‘Folkets Hus’.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Antifascisme. Bogmærk permalinket.

Et svar til Bande presser antifascister

  1. vasili siger:

    Hej Martin. Det er vel næppe en overraskelse at, den venstreorienteret højborg, har en gøgeunge i reden. Som resten af den vestlige befolkning, går de fra gaden til internettet, jvf. redoxsagen.
    Unægtelig har venstrefløjen udfordringer i fremtiden. At være venstreorienteret er at være atheist. Dvs. et fænomen der kun ses hos hvide og frafaldne jøder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s