Homofil løgnerske afsløret

En af MSM’s mere underholdende indslag i dag, var historien om hvordan Enhedslistens privatbils-fjendtlige borgmester for miljø og teknik i København, Morten Kabell, gerne vil have en fin borgmesterbil.

Det turde været velkendt, at Morten Kabell har valgt den homofile livsstil. I USA har en af hans fæller for nyligt også gjort sig bemærket. Historien drejer sig om en mandhaftig servitrice, Dayna Morales, der klæder sig som en mand og er kortklippet som en mand:

Alligevel blev Dayna Morales meget fornærmet over, at et ægtepar fejlagtigt opfattede hendes navn som “Dan” og derfor kaldte hende sådan. Som hævn forfalskede hun en kvittering, så det så ud som om parret ikke havde givet hende drikkepenge, men tværtimod skrevet en såkaldt hadefuld besked på kvitteringen.

Efterfølgende postede Dayna Morales et billede af den forfalskede kvittering på en kendt Facebook-side for homofile og vandt hurtigt både penge og presseomtale. Men det uskyldige ægtepar kunne heldigvis bevise, at den homofile kvinde løj.

Under forløbet hulkede Dayna Morales til sine med-homofile, at “I served in the Marines to keep ignorant people like them free“. Sandheden, viste det sig hurtigt, var, at Morales var blevet sparket ud i vanære fra korpsets reserveafdeling.

Med Morales-historien kan MSM hævde, at de skam behandler homofile ligeså kritisk som alle andre. Men som det fremgår af samtlige nyhedsindslag om sagen, så omtaler journalisterne konsekvent beskeden på Morales’ kvittering som “hatefull“. Beskeden lød i sin helhed:

Sorry, I cannot tip because I do not agree with your lifestyle and the way you live your life.

Hvis beskeden ellers havde været ægte, så ser jeg ikke andet end en høflig forbrugerboykot af den livsstil, som Dayna Morales selv har valgt. I mine øjne er det derfor evident, at MSM i USA bruger Morales-historien til endnu en gang at fortælle, at uenighed i denne livsstil ikke er tilladt i det, der en gang blev kaldt Guds eget land.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i homofili. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s