Indien forbyder sodomi

I Indien har landets øverste domstol just slået fast, at landets forbud mod sodomi stadig står ved magt. “There is almost no chance that Parliament will act where the Supreme Court did not, advocates and opponents of the law agreed”, skriver New York Times.

Dommen har selvfølgelig vakt raseri hos velbeslåede lobbygrupper som Amnesty International og Human Rights Watch:

The New York-based group Human Rights Watch called on the Indian government to take steps to scrap Section 377. “The Supreme Court’s ruling is a disappointing setback to human dignity,… “

Vi tager lige den med værdighed igen:

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i homofili. Bogmærk permalinket.

2 svar til Indien forbyder sodomi

 1. Balder siger:

  Tja, – klamt. Du må have haft dine kvababbelser over om du skulle sætte det på eller ej…

  Du bruger ordet sodomi. Det har religiøse undertoner, og det er da også helt ok.

  Men, den kulturmarxistiske elite ynder at fremstille det som om de religiøses modstand mod homoseksualitet er den eneste. Og med den defamering af kirke og religion som allerede er blevet iværksat, er der mange som alene af den grund at en modstand mod homoseksualitet stammer fra kristne miljøer eller kristen tankegang vil have en positiv holdning til homoseksualitet. Fordi hadet mod Kristus og Kristendom, og alt hvad der er traditionel “viden” er større end forstanden.

  Derfor finder jeg det vigtigt at understrege, at jeg ikke er kristen eller “troende”, men tager stilling ud fra mine egne følelser, min egen intuition, og mine egne rationelle overvejelser og vurderinger (og min lugtesans), og deler den negative holdning til den om sig gribende bøssificering, den homoseksuelle propaganda og de øvrige former for social engineering.

  Mon ikke at der efterhånden er flere af min slags, end af de religiøse homoskeptikere i et land som Danmark? Altså ganske almindelige folk med meget rummelige og varierende opfattelser, som blot ikke er blevet ramt af en kulturradikal virus?

  Men det er selvfølgelig i den kulturradikale elites interesse at fastholde modstand mod bøssificeringen som noget der stammer fra “en mørk middelalderkirke, som også brændte folk på bålet”.

  • Martin Kasler siger:

   Hmm… faktisk er det min oplevelse, at mange folk forsvare homofili, fordi det er en politisk korrekt måde hvorpå man kan angribe islam. På samme vis fravælger man sin kristne tro til fordel for ateisme, fordi man så får ryggen fri til at angribe muslimerne for deres tro.

   Men du har ret i, at den kulturradikale/-marxistiske magtelite til stadighed promoverer homofili ved at angribe kristendommen. Dog er dette ret beset “flogging a dead horse”. Både den katolske og den protestantiske kirke er for længst ophørt med at fordømme homofili som en last. Jeg tror derfor egentlig ikke, at elitens angreb har den store effekt, andet end det kan skræmme nogen fra at fremføre Bibelens klare forbud som argument i den offentlige debat.

   Derimod er jeg sikker på, at der på et tidspunkt kommer et alvorligt “backlash” mod praktiserende homofile. Den såkaldte kontaktteori siger, at jo mere man kender noget, jo mere omfavner man det. Hvis de homofile kunne styre sig, så kunne kontaktteoriens forudsigelser måske gå i opfyldelse. Men “mere vil have mere”. De homofile vil blive ved med at stille krav, indtil ethvert normalt menneske ikke kan slippe for deres outrerede og aparte opførsel. Og når et stadigt stigende antal muslimer samtidig forårsager, at homofili bliver et potentielt voldeligt konfliktpunkt, så vil menigmand af både lede ved den homofile livsstil og frygt for muslimsk oprør, så at sige være parat til at prygle de homofile tilbage i skabet.

   Herrens veje er uransagelige. Men jeg kan ikke se andet, end at det må være hans plan for den sande menigheds vej til frelse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s