På rette vej

Ifølge det kulturmarxistiske dagblad Information, så er alt ikke lutter elendighed her bag Unionens linjer. I Frankrig er man ved at forbyde prostitution og følger dermed i Sveriges fodspor. I lande som Tyskland og Storbritannien er stemningen også så småt ved at vende i en mere moralsk retning.

Bag Unionens retning mod forne tiders sædelighed, ligger der selvfølgelig ikke ædle motiver som sådan. Bag den ligger den gammelkendte marxistiske kønsopfattelse af kvinden som undertrykt, og ikke Bibelens klare budskab om kvinden som frister.

Maria Magdalena. Anton Raffael Mengs, ca. 1760.

Men det tager jeg gerne med. Massemennesket har det jo med internalisere magthavernes værdipolitik og om føje tid vil prostitution igen blive set ned på som et erhverv for kvinder af ringe byrd og karakter.

For de sølle mænd, der må betale for, hvad ethvert mandfolk får som en naturlig del af livet, kommer recepten – ad åre, selvsagt – til at stå på ægteskab eller cølibat. Vi vil alle da være et folk til Herrens velbehag nærmere.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Tro. Bogmærk permalinket.

9 svar til På rette vej

 1. Morten Borup siger:

  Det er godt, at du har set, at det ikke er en højere moral, der står bag et forbud mod prostitution. Derfor kan det undre, at du ser noget godt i, at den ene amoral afløser den anden. Iøvrigt er jeg glad for kvinden i rollen som frister – ikke at denne hendes rolle er mig ofte forundt – men jeg ser den som en garanti for livets beståen. Din Herre har i sin visdom gjort det sjovere at blive forført end at gå ud med skraldespanden. Hvis det var omvendt, havde vi to ikke levet idag, Martin.

 2. Balder siger:

  @Martin Kasler

  Vil du også have salg af kondomer til personer under 18 år forbudt, og dyrke krav om at piger skal være uberørte indtil ægteskab, og er der andre pavelige dogmer du mener vil burde leve efter?

  • Martin Kasler siger:

   Fra Kristeligt Dagblad: “Hermed lægger paven op til, at man godt kan blive katolsk præst, selvom man er homoseksuel og oven i købet har haft et homoseksuelt forhold…”

   Hvad katolikkernes pave skulle mene om dette eller hint, er mig ligegyldigt.

 3. Balder siger:

  Nå?! Ja undskyld, men jeg havde fået indtryk af at du var blevet katolik og var tilhænger af pave Frans?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s