Politik for begyndere

Så er vi allerede fire dage inde i det Herrens år 2014, og jeg skylder naturligvis at ønske godt nytår til I brave mennesker, der strider for vor æt og tro.

Min første historie i dette år skal kort handle om politikernes etik. For nylig blev et prominent medlem af Dansk Folkeparti, tidligere folketingsmedlem Tina Petersen fra Svendborg, frikendt for såkaldt racisme. Baggrunden for sagen var, at Petersen i sin tid bragte et foto på sin Facebook-side, der synes at påpege en lighed mellem sorte affaldssække og muslimske kvinders klædedragt:

Som kommentar til sit billede skrev Tina Petersen “Hehe ..Husk storskrald  i morgen ;)))…”

I forbindelse med Tian Petersens frifindelse, blev hun via Youtube truet af en muslimsk gruppe og er i skrivende stund gået under jorden. Denne udvikling i sagen blev af Dansk Folkeparti mødt med et skuldertræk: “Vi var godt trætte af den uro hun gav anledning til i lokalafdelingen“.

***

Dette indlæg blev udgivet i Dansk politik. Bogmærk permalinket.

3 svar til Politik for begyndere

 1. Balder siger:

  Ligeledes et godt og fremgangsrigt nytår. Og jeg skulle til at sige: til dig og dine og i øvrigt til alle Herrens skabninger. Men det kan jo umuligt være et forstændigt ønske, for selv om Herren selv har skabt ukrudtet er det vores opgave at holde det ned, og ikke ønske det godt nytår. I det aktuelle tilfælde må vi dog begynde med at holde hænderne foldet og håbe på at de ikke får os inden vi får dem.

  Har lige læst artiklen om Tina Petersen. Jeg skulle til at sige sige noget om en sidste rest og sympati for DF, men nej, den havde jeg egentlig allerede opgivet. Sikke nogle svæklinge.

 2. Omtrent alle glemmer, at det ikke er hr. og fru. Danmark, som har inviteret disse sarte muslimske mimoser. et er politikerne fra de fleste partier og samtlige EU-fiduser.
  De seneste 30 har politikerne og deres medløbere dag for dag tydeliggjort, at det er en stor bommert. Politikerne gik ud fra, at mennesker var mennesker med de forskelle der nu engang viser sig. Det var ikke sådan, når det drejer sig om muslimer og nu skal vi huske hvem der – én for en, navn for navn – bærer skylden for den deroute Danmark er ved at nå bunden af. Voldtægterne! Overfald! Hindring af myndighedernes pligter! Der kan sættes navne på det hele – hvem stemte hvad hvornår.

  • Morten Borup siger:

   Jep. Kan iøvrigt anbefale Neerup Buhl’s “Kampen mod Grænserne I-II”, som kan hentes gratis på DDF’s hjemmeside. Om fremmedkursens talsmænd fra 1960’erne og frem. En skæbnesvanger kronologi.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s