DONG og Godwins lov

Ja, det måtte jo komme. I hysteriet omkring salget af 19% af aktierne i DONG til den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs, var det ifølge Godwins lov kun et spørgsmål om tid, inden nogen ville at inddrage nazisme i debatten.

Æren tilfalder en vis Svend Erik Nielsen, der i følge eget udsagn var medlem af modstandsbevægelsen under krigen. Han mener, at aktiesalget til Goldman Sachs minder om regeringens tilpasningspolitik under besættelsen.

Svend Erik Nielsen voksede op i et kommunistisk hjem i Århus og raser den dag i dag mod kommunistloven af 1941.

Ny forskning viser, at den kommunistisk dominerede modstandsbevægelse pønsede på at indføre diktatur efter befrielsen. Bitterheden over, at de ikke fik magt som de havde agt, gennemsyrer stadig den kommunistiske opfattelse af besættelsestiden. Den antifascistiske historieskrivning, som de selv kalder den.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Antifascisme. Bogmærk permalinket.

Et svar til DONG og Godwins lov

  1. hoejretanker siger:

    Hvor man i tidligere tider har klaret sig med våbenmagt, har den islamiske verden ikke længere militær magt til at undertvinge kristne og jøder. Mao’s lille røde er fuld af formaninger om hvordan man følger den korrekte kommunistiske tankesti, og omkring de sene tressere var Mao’s politiske korrekthed veletableret i amerikanske universiteter. Jeg har både læst og hørt ham med udbytte.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s