Systemfejl?

De danske kommunister i Enhedslisten står foran at vedtage et nyt principprogram. Alt er ved det gamle. Da det rabiate parti for et par år siden fik vind i sejlene, udtalte professor i international økonomi og ledelse ved CBS, Caspar Rose:

Hvis det skete i en virksomhed, som for eksempel Lego, så ville beslutningsprocesserne gå totalt i stå og strategien for virksomheden blive ødelagt. Hvis medarbejderne skulle stemme sig til en ledelse, så ville kandidaterne skulle føre valgkamp blandt medarbejderne og love dem alt muligt, som givetvis ville ødelægge forretningen. Det ville være en katastrofe.

Det er tankevækkende, at det system, som professor Rose mener ville blive en katastrofe for erhvervslivet, faktisk er præcist selvsamme system som vi lever under.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Demokratisk liberalisme, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Systemfejl?

  1. Hans Und siger:

    Baccus gode ven i kommunist partiet, Per Clausen (tidliger partiet venstresocialisterne, der som ægte socialistisk parti havde jødeudryddelse på programmet):

    “Men vi vil ikke i reglerne for valget af folketingskandidater have en regel, som gør, at et organiseret mindretal kan sikre sig nogle placeringer, som gør, at flertallet af den grund skal stille dem op,« siger Per Clausen.”

    Des-Information d 11. marts 2014 http://www.information.dk/490737

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s